DOLAR 32,6008 0.38%
EURO 34,7729 0.09%
ALTIN 2.495,380,45
BITCOIN 20252132,11%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

TUTULMAYA DOĞRU

ABONE OL
14 Mayıs 2022 15:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sene Akrep-Boğa hattında 4 tane tutulma deneyimleyeceğiz. 2022’nin ilk tutulmasını 30 Nisan’da yaşadık. Sıra da 16 Mayıs günü Akrep burcunun 25 derecesinde gerçekleşecek olan Ay tutulması var. Sabit nitelikteki bir burçta olacağı için etkileri daha yavaş, ağır ama uzun süreli olacaktır. İlk 6 ay etkileri daha yoğun hissedilir. Ay tutulmalarında tamamlanma, sonlanma, görünür olma özelliği vardır ve bugüne kadar göremediğimiz konuları gün yüzüne çıkarabilir. Aslında tam bir yüzleşme enerjisi olduğunu söyleyebiliriz. Ay tutulması içsel ve duygusal konuları öne çıkaracaktır. 

Duygusal olarak dengeyi sağlamak güç ve zor olacağından bu süreçte kadersel kararlar alınmaması gerekiyor. Bu zamanlarda birşeylerden vazgeçmek ya da o işi başka şekillerde yapmamız gerekebilir. Akrep doğasında olacağı için krizler, hırs, intikam ve güç isteği hakim olacaktır. Bu sene Gökyüzünde bir taraf güç isterken diğer taraf boğa doğasında güvenli alan, daha affedici, sağlam ve gerçek olmak isteyecek. Kişisel ve ülke olarak yokluk-kıtlık enerjisi üretmemeliyiz. Kadersel düğümler de bu süreçte ülke olarak tarıma yönelmek kendi kaynağını üretmeyi öğrenmelisin diyor.

2023 Temmuzuna kadar kesinlikle gidilmesi gereken yol budur. Kişisel olarak da herkesin parasına sahip çıkması gerekiyor. Güç zehirlenmesi yaşayıp büyük riskler alınmaması gereken dönemler. Ekonomik olarak devam edecek süreçte halk isyan edebilir. Sistem garantici olmaya zorluyor. Mars-neptün- Balık burcunda kavuşurken yine bu tutulma ile denizler, okyanuslar, sıvılar ve kimyasal maddeler ile alakalı çeşitli enfeksiyon ve zehirlenme durumları yaşanabilir. Göçler ve göçmenlerle alakalı sorunları sıkça duymaya devam edeceğiz. Gizli bilimler, fotoğrafçılık ve sanatsal konulara ilgi artabilir.

Genel yorumdur. Kişisel haritalarda konular farklılık gösterecektir. Doğum haritası kişiye özel olduğu için kimileri yeni başlangıçlara imza atarken kimileri bir şeyleri sonladırmak zorunda kalabilir. Doğum haritasında kadersel düğümleri boğa-akrep aksında olanlar, güneş burcu ve yükselenleri akrep ve boğa olanlar etkiyi en çok alacak kişilerdir. Yaşanacak durumların hepsi geleceğe sağlam adım atılması konusunda kanal olacak diyebilirim.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.