DOLAR 32,5914 0.08%
EURO 35,0283 0.43%
ALTIN 2.429,310,27
BITCOIN 2090815-3,68%
Hatay
23°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Ülkü Ocaklarından HESOB’a Ziyaret

Ülkü Ocaklarından HESOB’a Ziyaret

ABONE OL
15 Ocak 2022 13:30
Ülkü Ocaklarından HESOB’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz’e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

 Başkan Teksöz’ü makamında ziyaret eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, ziyaretin anısına Başkan Teksöz’e Ülkü Ocakları Dergimizin özel serisini ve Odak2023 çalışmasını takdim etti. Başkan Döner yaptığı açıklamasında :” Hataylı esnafımızın gür sesi Abdulkadir Teksöz başkanımıza iadeyi ziyarette bulunarak Ülkü Ocakları Dergimizin özel serisini ve Odak2023 çalışmasını takdim ettik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiğimiz Başkan Teksöz’e çalışmalarında başarılar diledik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz:” Ülkü ocakları İl Başkanımız sevgili yeğenim Alihan Döner ve Yönetim kurulu üyeleri birliğimizi ziyaret ettiler. Esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz günün anısına Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e ahşap üzerine oyma yapımı ayna hediye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.