DOLAR 32,5013 0.27%
EURO 34,5954 0.27%
ALTIN 2.476,06-0,27
BITCOIN 2054205-4,98%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÜLKÜCÜLERDEN ANMA PROGRAMI

ÜLKÜCÜLERDEN ANMA PROGRAMI

ABONE OL
11 Eylül 2021 12:49
ÜLKÜCÜLERDEN ANMA PROGRAMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı koordinesinde Cuma gecesini ihya, Şehit ve kayıpları rahmetle anma Programı düzenlendi.

Hatay Ülkü Ocakları Konferans Salonunda gerçekleşen anlamlı program  ani gelişen programları dolayısıyla katılamayan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in tensipleriyle Antakya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hasan Bayır refakatinde gerçekleşti. Programa Hatay Ülkü Ocakları İl Yöneticileri, Antakya Ülkü Ocakları İlçe Yöneticileri, TÜRKAV, Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen temsilcileri katıldı.

ANMA PROGRAMI HER PERŞEMBE YAPILACAK

İl Başkanı Alihan Döner’in selamları ve programa katılamadıkları için müteessir olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Antakya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hasan Bayır yaptığı konuşmasında, “Değerli Ülküdaşlarımız, Aziz Dava Arkadaşlarımız, Basınımızın güzide mensupları, Kıymetli Sendika Temsilcilerimiz, bugün burada, Cenab-ı Hakk’ın rızasını kazanmak, imanın şiarı olan ahde vefa duruşunu sergilemek üzere toplandık. Bu niyetle gerçekleştirilecek Kur’an’ı Kerim Tilaveti icrasına hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Allah (c.c) Kur’an-ı Kerim’le amel edip, hayatlarını onunla ayarlayan toplumları yükseltir. O’nun izinden gitmeyip, O’nu arkalarına atanları da alçaltır Hadis-i Şerif’inden hisse alarak, bu akşamdan başlayarak her hafta Perşembe akşamları, İl ve İlçe Ocak Binalarımızda Kur’an-ı Kerim Tilaveti icra edilecektir. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanımız Alihan Döner Beyefendi’nin tensipleriyle; ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin ve geçtiğimiz günlerde Rahmet-i Rahmân’a kavuşan acı kayıplarımız: Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfü Nebioğlu Beyefendi’nin babaları Şakir Amca’mızın, Türk Diyanet Vakıf-Sen Hatay Şube Başkanımız Bekir Sağlam’ın, Geçmiş Dönem Ülkü Ocakları Reyhanlı İlçe Başkanımız Metin Tanrıhan’ın, Hassa Belediye Meclis Üyemiz Ekrem İlkbahar’ın, Geçmiş Dönem MHP Reyhanlı İlçe Başkanımız Ali Hamzalıoğlu’nun ve Yayladağı Ülkü Ocakları Eski Dönem İlçe Başkanı Mehmet Ege’nin oğlu Muaz Türker Ege kardeşimizin aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edilecektir. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile programa başlayan Hocalar Bestami Yırtıcı ve Mustafa Bağcı yaptıkları dualar ile programı tamamladılar. Anma programın finalinde katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.