DOLAR 32,5608 0.13%
EURO 34,9075 0.65%
ALTIN 2.429,33-0,13
BITCOIN 21668400,28%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon toplantısı yapıldı

Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon toplantısı yapıldı

ABONE OL
1 Ekim 2021 11:24
Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu’nda ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla, Hatay ilimizde bulunan üniversitelerimizde öğrenim görecek öğrencilerin yeni akademik yılını huzur ve güven ortamı içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, güvenlik başta olmak üzere ulaşım ve konaklama gibi konularda kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar ayrıntılı olarak görüşüldü.

Öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik gibi konularda herhangi bir problem yaşamamaları için kurumlarımızla gerekli koordinasyonun sağlandığını vurgulayan Vali Doğan, şehrimizdeki üniversitelerimizi tercih eden ve medeniyetler şehri Hatay’ımızda misafir edeceğimiz, gelecekte ülkemizi başarıya taşıyacak olan gençlerimize yeni akademik yılın hayırlı olması temennisinde bulunarak eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu ile Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko katıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.