DOLAR 32,5723 0.05%
EURO 35,0620 0.55%
ALTIN 2.426,620,16
BITCOIN 2093717-3,44%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çözüm ortağı olarak nitelendirdiği muhtarlar ve vatandaşlar ile görüşmelerine devam ediyor.

Hatay’ın 15 ilçesinde mahalle muhtarları ve hemşehrileri ile buluşan Lütfü Savaş’ın son durağı Kırıkhan oldu.

Kırıkhanlı muhtarlar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgili ile karşılanan Başkan Savaş, HBB ve HATSU’nun ilçede gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı.

SAVAŞ: HERKESİN BİR BÜTÜN OLMASINDAN YANAYIM

Hatay’ın 15 ilçesinde hiçbir siyasi ayırım yapmadan eşit hizmet verdiklerinin altını çizen Başkan Savaş, “İmkânımız doğrultusunda muhtarlarımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Kırıkhan’da arıtma tesisini, içme suyu şebekesini ve 18 km kanalizasyon hattını yaptık. Parti ayırmaksızın hepiniz benim için çok değerlisiniz. Herkesin bir bütün olmasından yanayım” dedi.

“AMACIMIZ KIRSALDA YAŞAYAN İNSANLARIMIZIN ŞEHRE GÖÇ ETMESİNİ ÖNLEMEK”

Yerel ve kırsal kalkınma gibi birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Savaş, “Az tarlası olup da işleyemeyen arkadaşlarımıza fide ve tohum desteği veriyor, anlaşmalı tarım yapıyoruz. Hemşehrilerimizin ekmiş olduğu ürünleri piyasa şartlarına göre alarak onlara destek oluyoruz. Buradaki amacımız kırsalda yaşayan insanlarımızın şehre göç etmesini önlemek” açıklamalarında bulundu.

“GÜBREYİ UCUZA VE PEŞİN SATACAĞIZ”

Çiftçilere verecekleri gübre desteği ile ilgili de konuşan Lütfü Savaş, “Çiftçimize organik gübre desteğinde bulunacağız. Günde 15 tona kadar gübre üretimi yapıyoruz. Gübreyi ucuza ve peşin satacağız. Size vereceğimiz gübre verim ve toprak kalitesini arttıracak. Piyasadaki en düşük gübre fiyatından daha aşağıda bir fiyatla satacağız. Arkadaşlarımız gübreleri köyünüze kadar getirecekler” dedi.

Lütfü Savaş, ziyaretinin devamında Kırıkhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek üyelerin görüş ve önerilerini dinledi.

MUHTAR VE VATANDAŞLARDAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Kırıkhanlı muhtarlar ve vatandaşlar Kırıkhan’a gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Mahalle ziyaretlerinde Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.