DOLAR 32,4447 0.09%
EURO 34,4696 -0.1%
ALTIN 2.477,82-0,20
BITCOIN 2050754-4,45%
Hatay
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üstlendiğimiz Bu Büyük Sorumluluğun Bilincindeyiz

Üstlendiğimiz Bu Büyük Sorumluluğun Bilincindeyiz

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:35
Üstlendiğimiz Bu Büyük Sorumluluğun Bilincindeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sağlık-Sen Yönetim Kurulu adına açıklamalarda Bulunan Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç;

2022 yılı için yapılan üye sayımlarında Sağlık-Sen Hatay şubemiz zirvedeki yerini bir kez daha perçinledi. Sendikamızı bir aile ortamına dönüştüren ve ailemize yeni katılan kıymetli gönüldaşlarım; Birlikte çalıştık, birlikte başardık. 2022 yılında Hatay Sağlık-Sen ailesi olarak, sadece şubemizdeki üye sayısını değil, ailemizdeki fert sayısını da 4284’e yükselttik.”dedi.

ALDIĞIMIZ GÜÇLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

“Türkiye’nin en kozmopolittik şehri Hatay’da ailemizi bu denli büyütmemiz de katkı sunan kıymetli üyelerimiz; bizleri yürüdüğümüz bu meşakkatli yolda yalnız bırakmadığınız için müteşekkirim. Bu başarı bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının başarısıdır. Hatay Sağlık-Sen olarak, yetkimizle beraber üstlendiğimiz bu büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Üyelerimizin bize verdiği imza, sıradan bir imza değil hak ve menfaatlerinin korunması adına verilmiş bir  emanettir! Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacak, sahada canhıraş bir şekilde görev yapan sağlık çalışanlarımızın sorunlarını çözüme, taleplerini kazanıma dönüştüreceğiz. Bu mücadelemizde sorunların çözümü için her mecraya gidecek, yılmadan ve usanmadan çalışacağız. Sendikamız daima sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının konuşulduğu ve çözüm üretildiği bir istişare mekanizması olarak çalışacaktır. Hatay Sağlık-Sen olarak bugüne kadar pek çok tüzel kişiliğin dile getirmeye dahi çekindiği birçok konuyu gündeme taşıyarak kazanıma dönüştürdük. Elde ettiğimiz kazanımları değersizleştirmek için, ‘ulaşılamayan ciğere murdar’ diyen anlayışa takılmadan, siz değerli üyelerimiz ve teşkilatımızdan aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Bizim yolumuz; sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yoludur. Bizim yolumuz milletimizin yoludur. Bizim yolumuz, Hak yoludur.”

“Attıkları imzalar ile sendikamıza olan güvenlerini bir kez daha gösteren, vefakâr sağlık çalışanlarımızın teveccühünü sendikal faaliyetlerimiz ile taçlandıracak, başta 3600 ek gösterge olmak üzere üzerinde çalıştığımız pek çok özlük hakkını kazanıma dönüştürerek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizi büyük bir aile yapan bütün üyelerimize ve bu büyük ailenin oluşmasında kendi ailesinden feragat ederek gece gündüz çalışan büyük Sağlık-Sen teşkilatımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.