DOLAR 32,5178 0.07%
EURO 34,8788 0.2%
ALTIN 2.478,210,66
BITCOIN 1997074-4,58%
Hatay
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üzgünüz

Üzgünüz

ABONE OL
11 Şubat 2022 14:02
Üzgünüz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan kupada iddialarını devam ettiremedikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Maçın ilk yarısının istedikleri gibi gittiğini ifade eden Erdoğan, “Kupada iddiamızı devam ettirmek ve finale kadar gitmek istiyorduk ama maalesef istediğimize ulaşamadık. Aslında maçın ilk yarısı istediğimiz gibi gidiyordu. Üçüncü bölgede baskı yaparak kazandığımız toplarla hücum yapmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. 3,4 çok net gol pozisyonuna girdik ama maalesef sonuçlandıramadık.” diye konuştu.
Erdoğan, karşılaşmanın 45. dakikasında Fatih Kurucuk’un ikinci sarı kartla oyun dışı kalmasıyla ikinci yarı ciddi bir şekilde sıkıntıya girdiklerini kaydetti.
Maçın ikinci yarısında 1. ve 2. bölgede savunma yaparak oradan kazandıkları toplarla hücum yapmaya çalıştıklarını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:
“Savunma kısmını takımımın iyi yaptığını düşünüyorum. 85. dakikada yediğimiz gole kadar rakibe çok ciddi pozisyon vermedik. Hatta o dakikalarda Ayoeb El Kaabi’nin girdiği bir tane çok bariz pozisyonu var. Belki biz tur atan takım olacaktık ama maalesef 85. dakikada yediğimiz gol sonrası açıkçası bu fırsatı değerlendiremedik. Üzgünüz şimdi önümüzde Göztepe maçı var. Fazla zamanımız yok. Çok çabuk bir şekilde özellikle zihinsel toparlanıp bu maça hazırlanmamız gerekiyor. İnşallah Pazartesi günü burada galibiyetle, yine bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz.” AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.