DOLAR 32,3595 0.26%
EURO 35,1136 -0.13%
ALTIN 2.306,891,30
BITCOIN 22884013,40%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vakit Bir Olma, Vaktidir!

Vakit Bir Olma, Vaktidir!

ABONE OL
11 Ağustos 2022 14:19
Vakit Bir Olma, Vaktidir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asi 1967 Derneği Onursal Başkanı Ali Şahin, stat sıkıntısından dolayı İskenderunspor’un, bu sezon iç saha maçlarını Hatay stadında oynaması üzerine tüm Hataylıların takımlarına destek olmaya çağırdı.

Ali Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İskenderunspor’un maçlarını Hatay Stadında oynayacağını açıklaması ile birlikte kendini bilmez 3-5 kişinin sosyal medya aracılığıyla İskenderunspor- Hatayspor taraftarları arasında ayrışmaya ve büyük kavgalara sebep olacak provokatif açıklamalar yaptıklarını söyledi.

Bu duruma sessiz kalmak istemediğini belirten Şahin, şöyle devam etti:
“Yıllardır İskenderunspor-Hatayspor tarafları arasında bazıları tarafından bilinçsizce oluşturulan suni düşmanlık hepimize fazlasıyla zarar vermektedir. Hoş olmayan bazı münferit söylemler iki kulübü de camiayı da bağlamadığı gibi bu camialara ve armalara gönül verenlere zarardan başka gram katkısı olmamaktadır. Kaostan beslenen bu düşüncedeki kişiler aynı şehrin iki güzide takımımın taraftarları arasında düşmanlık körüklüyorlar. Aynı şehrin çocukları olarak bu çirkefliğe prim vermeyelim. Sizce de artık yetmez mi? Bence dayanışma her iki kesimin de faydasına olacaktır. Aksi takdirde taraftarlar arasındaki bu anlamsız atışma devam ederse birlik olup rakiplerimize karşı harcamamız gereken enerjiyi ancak birbirimizi yemek için harcamış oluruz ki o zaman kaybeden biz oluruz.

TEK YUMRUK, TEK SES OLALIM

Bu saatten itibaren vakit kaybetmeksizin herkes kendine yakışanı yapıp hedefe kitlensin.
Bu sezon hem İskenderunspor hem de Hatayspor taraftarları için tarihi bir dönüm noktası. Aramızdaki tartışmaları, husumetleri, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp ortak paydamız olan İskenderunspor ve Hatayspor için bir arada tek yumruk ve tek ses olalım. Ve son gün geldiğinde burada o sevinci sizlerle hep birlikte yaşayalım. Vakit bir olma, vaktidir!
Ancak hep birlikte bunların üstesinden gelebiliriz. Hatayspor’umuzun 21 Ağustos Pazar günü Gaziantep FK ile kendi evinde oynayacağı ilk müsabakasında başta İskenderunsporlu kardeşlerimiz olmak üzere 15 ilçemizde Bordo-Beyaz armamıza gönül veren herkesi takımımızı desteklemek için tribünlere davet ediyoruz. Sezonun ilk maçında konuk edeceği Balıkesirspor karşısında İskenderunspor’umuzu el ele omuz omuza desteklemek adına başta Hataysporlu kardeşlerimiz olmak üzere 28 Ağustos Pazar günü tüm şehri Hatay stadyumuna bekliyoruz.”

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.