DOLAR 32,3399 0.26%
EURO 35,1355 -0.01%
ALTIN 2.308,571,38
BITCOIN 22852382,30%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Doğan Askerlerle İftarını Açtı

Vali Doğan Askerlerle İftarını Açtı

ABONE OL
21 Nisan 2022 13:00
Vali Doğan Askerlerle İftarını Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, milletimizin huzur ve güvenliği, devletimizin bekası için zaman mefhumu gözetmeksizin görevi başında olan Jandarma Teşkilatı ve güvenlik korucuları ile iftarını açtı.

Hatay İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen ve Hatay İlimizde vatani görevini yapmakta olan Jandarma Er tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programına Vali Doğan’ın yanı sıra, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Recep Cansu, İl Jandarma personeli, güvenlik korucuları ve erler katıldı.

JANDARMA TEŞKİLATIMIZ İLE GÜVENLİK KORUCULARIMIZLA BU İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUM

Düzenlenen iftar programı, okunan akşam ezanıyla beraber katılımcıların  oruçlarını açmasının ardından vatan ve bayrak uğruna gözlerini kırpmadan en değerli hazineleri olan canlarını ortaya koyan fedakar Jandarma Teşkilatımız ve güvenlik korucularımız hitaben Vali Doğan, “Ülkemizin bekası, birlik ve beraberliği, vatandaşlarımızın huzur ve emniyeti için yan yana ve kol kola cansiperane görev yürüten Jandarma Teşkilatımız ile güvenlik korucularımızla bu iftar sofrasında bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.