DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20883600,98%
Hatay
13°

KAPALI

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Vali Doğan, Kilis’te Toplantıya Katıldı

Vali Doğan, Kilis’te Toplantıya Katıldı

ABONE OL
21 Aralık 2021 13:48
Vali Doğan, Kilis’te Toplantıya Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kilis’te Suriye Görev Gücü Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi. Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın da katıldığı toplantında Bakan Soylu, toplantının düzenlendiği Kilis Valiliği’nde Vali Recep Soytürk ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Soylu, daha sonra Valilik Yavuz Sultan Selim Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Suriye Görev Gücü Koordinasyon Toplantısına katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Suriye Görev Gücü Harekat Alanı’nda görevli valilerin İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürüttükleri danışmanlık hizmetleri değerlendirildi.

Toplantıya, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, , Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kilis Valisi Recep Soytürk, Gaziantep Valisi Davut Gül, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AFAD Başkanı Yunus Sezer, Jandarma Genel Komutanı Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, Emniyet Genel Müdürü Yardımcısı Resul Holoğlu, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve diğer yetkililer katıldı. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.