Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2020 yılında rejim unsurlarınca Suriye’nin İdlib bölgesine gerçekleştirilen hava saldırısı sonucunda şehit olan Astsubay Muhammed Ali Özer’in ailesini makamında ağırladı.
Gerçekleşen ziyarette şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan, “Ziyaret vesilesiyle Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, sizlere de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.
Şehit Astsubay Özer’in babası Hüseyin Özer ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. Cuma ZEYBEK
ASAYİŞ
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022GÜNDEM
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.