DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20650340,47%
Hatay
13°

KAPALI

04:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Vali Yardımcısı Bozacıoğlu’na Veda Yemeği

Vali Yardımcısı Bozacıoğlu’na Veda Yemeği

ABONE OL
26 Ocak 2022 11:06
Vali Yardımcısı Bozacıoğlu’na Veda Yemeği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Şenol Bozacıoğlu onuruna düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Antakya Konağında düzenlenen veda yemeğine Vali Doğan’ın yanı sıra Hatay Vali Yardımcıları Şenol Bozacıoğlu, Aydın Tetikoğlu, Orhan Aktürk, Yusuf İzci, Onur Şan, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş katıldı.

EMEKLİLİK HAYATINDA SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLİYORUM

Vali Yardımcısı Bozacıoğlu’nun emekliye ayrılması münasebetiyle tertip edilen veda yemeğinde konuşan Vali Doğan, “Vali Yardımcımız Şenol Bozacıoğlu ile çalışmak bir keyifti, emeklilik hayatında sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Devletimiz ve milletimiz adına bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Vali Yardımcısı Bozacıoğlu ise düzenlenen veda yemeğine katılan Vali Doğan’a ve tüm konuklara teşekkür etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.