DOLAR 32,5600 0.05%
EURO 35,0266 0.51%
ALTIN 2.438,100,65
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Vatandaş-Polis el ele

Vatandaş-Polis el ele

ABONE OL
24 Ocak 2022 12:09
Vatandaş-Polis el ele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ve Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği ,(HSŞMÇK) işbirliği ile “Uyuşturucu ile mücadele ve çocuklarımız” konulu bir panel düzenlendi.

 “En iyi Narkotik polisi anne” başlıklı panele; polis memurları, HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt, HSŞMÇK Derneği Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun, dernek üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen panele; Asayiş Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet ile Mücadele Büro Amirliği (KADES) ekipleri destek verdi.

Vatandaş – Polis el ele sloganı ile yola çıkan ekipler, uyuşturucu ile mücadele konusunda etkin çalışmalar yaparak, çocuk ve gençleri korumak için çaba harcıyor… Panelde katılımcılara bilgi veren ilgili birimlere bağlı Polis memurları, ailelerin çocuklarını her daim kontrol etmesi gerektiğini belirterek, “Çocuklarınızı sahipsiz bırakmayın. Çocuklarınızın arkadaş seçiminde dikkatli olması için uyanık olun. Aileniz içinde ve çevrenizde uyuşturucu olaylarına dair şahit olduğunuz olayları mutlaka Emniyet birimlerine ihbar edin, bilgi verin. Ekiplerimiz olayların önlenmesi ve mağdur olan çocuk ve gençlerin tedavisi için etkin çalışmalar yapmaktadır” şeklinde bilgilendirme yaptılar. Panelde; uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılan çalışmalar anlatıldı.

Panelde ayrıca, şiddete uğrayan kadınların korunması ve acil mücadele için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan KADES uygulaması tanıtıldı ve katılımcı kadınların telefonlarına KADES uygulaması indirildi…

Panel sonunda, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt ‘e, panele katkılarından dolayı plaket verildi. Başkan Öğüt ‘te Panelde emeği geçen Polis memurlarına çiçek ve hediye verdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.