DOLAR 32,4946 -0.01%
EURO 34,9729 -0.18%
ALTIN 2.442,320,26
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

VATANDAŞIN SON UMUDU ŞANS OYUNLARI

ABONE OL
13 Kasım 2021 12:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları bilindiği üzere son günlerde zamların ve yaşam maliyetinin artması, döviz ve altın fiyatlarının yükselmesi vatandaşı zorda bıraktı.

Yaşanan ekonomik zorluklar ve iş gücünün azalması ile vatandaş alternatif yollardan para kazanma peşine düştü, son günlerde gördüğüm ve edindiğim izlenimler çerçevesinde vatandaşların umutlarını şans oyunlarına bağladığını fark ettim.

Şans oyunları bayilerinin önünde oluşan kalabalık ve uzun sıralar olayın ciddiyetini gözler önüne seriyor,  vatandaşlar iş hayatında ekonomik refahı sağlamayacağını bildiklerinden kolay yoldan para kazanma hayali ile başvurdukları bu yöntem aslında insanların nasıl zor bir dönemde olduklarını ve umutlarının tamamıyla kaybettiğinin göstergesidir.

Yaşanan bu ekonomik sıkıntılar içerisinde cebinde ki son parasına göz dikme eğiliminde olan şans oyunlarına bir düzenleme yapılması gerekmiyor mu?

Yetkililerin ilk görevi bu yaşanan ekonomik sorunlara çözüm bulmak insanların bu yollara başvurmayacak kadar refah içinde bir hayat sürmesini sağlamak elbette.

Tüm bunlar dışında vatandaşa da düşen görev zaten cebinde az olan parayı bu tür şeylere harcamamaktır çünkü hiçbir şans oyunu para kazandırmaz az az verir sizlerde kazandım deyip daha çok yatırırsınız ve bu şekilde elinizde zaten az olan parayı da kaybedersiniz.

Uzun lafın kısası alın terinizle kazandığınız parayı böyle şeylerde harcamayın ve çoluğunuzun çocuğunuzun parasını zengin şirketlere yedirmeyin…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.