DOLAR 32,3451 0.19%
EURO 35,1291 -0.17%
ALTIN 2.240,87-0,10
BITCOIN 2023213-8,21%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vatandaşlar Miraç Ata’ya Umut Oldular

Vatandaşlar Miraç Ata’ya Umut Oldular

ABONE OL
15 Ocak 2022 13:31
Vatandaşlar Miraç Ata’ya Umut Oldular
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılay Hatay Şubesince Kök hücre bekleyen Miraç Ata ve aynı hastalığı taşıyanları için kök hücre bağışı kampanyası başlatıldı.

HATMEK salonunda düzenlenen kan ve kök hücre bağışına yoğun ilgi gösterildi. İlgi gören kök hücre bağışı kampanyasında vatandaşlar, Miraç Ata’ya umut olmanın mutluluğunu yaşadılar.

MİRAÇ ATA VE ONUN GİBİ BİRÇOK HASTAMIZIN KURTULUŞU YAPACAĞIMIZ KAN BAĞIŞLARINDA GİZLİDİ

Kök Hücre Bağışı kampanyasına Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Lütfü Savaş’ta katılarak kan bağışında bulundu. İnsan hayatı kurtarmanın en hayırlı davranışlardan biri olduğunu söyleyen Savaş: “HBB ve HATSU personeli ile birlikte kan vermek için toplandık. Amacımız hem kendi sağlığımızı korumak hem de kan ihtiyacı olan vatandaşlarımızın hayatını kurtarmak. Miraç Ata ve onun gibi birçok hastamızın kurtuluşu yapacağımız kan bağışlarında gizlidir. Lütfen herkes kan bağışına katkıda bulunsun. Bir ünite kan bir insanı hayatını kurtarabilir. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” ifadelerini kullandı. Savaş ve Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış

 Kan bağışında bulunan vatandaşlara desteklerinden ötürü teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.