DOLAR 32,3747 0.16%
EURO 34,9781 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22806580,51%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vatandaşlardan HADO Seferlerine Tam Not

Vatandaşlardan HADO Seferlerine Tam Not

ABONE OL
24 Haziran 2022 14:36
Vatandaşlardan HADO Seferlerine Tam Not
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’ın turizm ve tanıtımına katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilen Hatay Deniz Otobüsü (HADO), Kıbrıs ile Hatay arasındaki ulaşımda vatandaşların tercihi haline geldi.

19 Mayıs’ta ilk seferine başlayan HADO, 450 kişilik kapasitesi ve makul sefer fiyatı ile Hataylılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kıbrıs seyahatlerinde HADO feribotunu tercih eden vatandaşlar, sefer sonrasında memnuniyetini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

“HADO FİYATLARI UÇAĞA GÖRE ÇOK İYİ”

HADO seferlerinin fiyatları hakkında düşüncelerini belirten yolcular, “HADO seferlerinin Hatay’ımıza gerçekten çok büyük bir katkısı var. Gidiş ve gelişimiz çok güzeldi. Hatay Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bu seferlerin olması bizim için mutluluk verici. Fiyatlar tabi uçaklara göre çok çok iyi. Bugün uçağa binmek mümkün değil ama HADO ile 600 TL’ye gidebiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“HADO’YU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ”

HADO seferi ile Kıbrıs’tan Hatay’a gelerek deniz ulaşımını ilk defa denediğini söyleyen bir başka yolcu da “HADO çok başarılı bir proje ve Lütfü Başkan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. HADO’yu sonuna kadar destekliyoruz. Hatay’a ciddi anlamda kazanımları olacaktır. Sefer fiyatları da gayet uygun” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kıbrıs’ta üniversite okuyan ve ulaşımını HADO ile sağlayan öğrenciler ise uçağa göre fiyatların daha uygun olduğunu ve bir sonraki seferlerde de gidip geleceklerini ifade ettiler.

HADO seferleri çarşamba ve pazar günleri saat 23.45’te Arsuz’dan Girne’ye, salı ve cuma günleri saat 13.00’te de Girne’den Arsuz’a yapılıyor. HADO biletleri www.hado.com.tr adresinden temin edilebiliyor. Haber Bülten

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.