DOLAR 32,5590 0%
EURO 34,9965 0.27%
ALTIN 2.423,370,02
BITCOIN 2101694-3,15%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Vatanını Düşüneni Vatandaşta Düşünür

Vatanını Düşüneni Vatandaşta Düşünür

ABONE OL
11 Kasım 2022 14:29
Vatanını Düşüneni Vatandaşta Düşünür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kırıkhan ilçe olağan haftalık toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İlçe başkanı Ömer Erdal Çelik, kadın kolları, gençlik kolları, teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantı coşkulu geçti.

Yayman “Dün olduğu gibi bugünde yarında ölümüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Cumhurbaşkanımızı vatan hainlerinin karşısında yalnız bırakmayacağız. 2023’te ise Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha başkan yapacağız. Çünkü Milletini, vatanını düşüneni vatandaşta düşünür, kollar, sahiplenir” dedi.

YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuşmasında; “Biz, dün nasıl Çanakkalede var isek, Meydan Muharebesinde var isek, Kıbrıs’ta, var isek, Sinopi de, Cudide, Gabar’da, var isek bugünde aynı ruhla Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında sonuna kadar varız, var olmaya devam edeceğiz. Bu yolun sonunda ölüm de olsa yolumuzdan dönmeyeceğiz. Bu mücadele bir siyasi parti mücadelesi değil, millet meselesi, vatan meselesidir. Türk milletini feraseti yüksektir, milletimizin şuuru yüksektir, her zaman devlet- ebed-müddet deyip vatana sahip çıkmaktadır. Bu tür oyunlara da kolay kolay prim vermez.” Dedi.

20 YILDA BÜYÜK GELİŞMELER AK PARTİ İLE YAŞANDI

TBMM Dijital Mecralar Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti’nin 20. Yıl kuruluşunun kutlandığı şu günlerde, geçmişe bakılacak olunursa 20 yılda hayal bile olmayanları, edilemeyenleri yaparak sessiz bir devir gerçekleştirildiğini belirtti. 20 yıldır Ak Partiye gönül veren, destek veren, her türlü zorluğa birlikte göğüs geren vatandaşlara minnet borçluyuz. 20 yılda yapılamayan her hizmeti milletimizle buluşturduk.” dedi.

İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.