DOLAR 32,3578 0.11%
EURO 34,9839 -0.29%
ALTIN 2.323,980,21
BITCOIN 22818871,33%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vekil Tokdemir Su Sorununa Değindi

Vekil Tokdemir Su Sorununa Değindi

ABONE OL
9 Ağustos 2022 11:39
Vekil Tokdemir Su Sorununa Değindi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, su sıkıntısının yaşandığı Reyhanlı’da HATSU ekiplerinin gerçekleştirdiği sondajdan 6 mahalleyi besleyecek su çıkardığını ve şebekeye vereceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, sosyal medya hesabından görüntülü yaptığı paylaşımında, HATSU ekiplerinin Reyhanlı İtfaiye Müdürlüğü önünde yaptığı çalışmaları gece saatlerinde yerinde inceleyen Vekil Tokdemir konuşmasında; “HATSU tüm ekipleriyle gece yarısına kadar çalışıyor. Şu an 24.30 yeni kuyumuzdan fevkalade güzel su çıktı. Sondajdan saniyede 50 litre suyumuz var. Yaklaşık 6 mahallemizi besleyecek su var. Bu müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. HATSU Büyükşehir ekibine yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah yarın sabahtan itibaren gündüz saatlerinde de Çakıryiğit bölgesindeki 2 kuyumuz daha faaliyete geçti.” ifadelerini kullandı.

İki sondaj çalışmasının daha olduğunu altını çizen Vekil Tokdemir; ”En kısa zamanda, bu gayretli çalışmalarla Reyhanlı’da su sıkıntımızı gidereceğiz. Bütün mahallelerimizin kesintisiz su alması için ekiplerimiz çalışıyor. Tüm hemşehrilerime iyi geceler diliyorum.” dedi.

Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.