DOLAR 32,3635 0.13%
EURO 35,0293 -0.15%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN 2266965-0,29%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Volkswagen SUV ailesi büyüyor

Volkswagen SUV ailesi büyüyor

ABONE OL
16 Mart 2022 11:13
Volkswagen SUV ailesi büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya çapındaki SUV atılımını Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde devam ettiren Volkswagen, Touareg, Tiguan ve T-Roc’tan sonra ailenin yeni üyeleri T-Cross ve Taigo’yu satışa sunarak SUV segmentindeki iddiasını güçlendiriyor. 

Volkswagen Binek Araç tam anlamıyla bir SUV model atağına girdi. Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace ve T-Roc modellerine ek olarak Taigo ve T-Cross modellerini pazara sunan  marka, kompakt SUV sınıftaki gücünü de tazeliyor.

Showroomlarda yerini alan   Yeni Taigo, 1.0 lt TSI 95 PS 5 ileri manuel, 1.0 lt TSI 110 PS 7 ileri DSG ve 1.5 lt TSI 150 PS 7 ileri DSG olmak üzere 3 farklı motor seçeneği, 3 farklı Life, Style ve R-line donanım paketiyle satışa sunuluyor. Aynı segmentte fonksiyonel ve pratik çözümler sunan diğer SUV modeli T-Cross ise 1.0 lt TSI 110 PS 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG motor seçeneği, 2 farklı donanım paketi ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Yeni Taigo: Volkswagen’in ilk SUV coupe modeli;

Volkswagen’in ilk SUV coupe modeli olan Yeni Taigo, zamansız ve karakteristik tasarımı, sportif duruşu, günlük kullanım kolaylığı ve zengin standart donanım seçenekleriyle ilk bakışta bile duyguları harekete geçirmeyi başarıyor. Standart olarak; LED farlar, tamamen dijital bir kokpit ve yeni nesil bilgi-eğlence sistemleri (MIB3) ile donatılan 4,271 metrelik SUV coupe, sınıfının teknoloji standartlarını yeniden belirliyor.

Coupe tasarımına rağmen yeni Taigo, 438 litrelik bagaj hacmi ve arka alanda geniş bir oturma alanı sunabiliyor.

T-Cross: Fonksiyonel ve pratik kullanımıyla mükemmel bir yol arkadaşı

T-Cross, pratik, çok yönlü ve esnek kullanım özellikleriyle Volkswagen’in hızla büyüyen SUV ürün ailesini tamamlıyor. Gelişmiş fonksiyonel özellikleriyle şehir için kullanıma çok uygun, sağlam bir yol arkadaşı olarak aynı zamanda maliyet fayda ilişkisini en üst seviyeye taşıyor.

T-Cross, Life ve Style olmak üzere iki farklı donanım seviyesinde satışa sunuluyor. Life donanım seviyesiyde; Halojen Farlar ve LED Stop lambaları, 16″ alüminyum alaşım jantlar, siyah tavan rayları, 8 inç renkli dokumatik ekranlı “Discover Media” Radyo ve Navigasyon Sistemi, İkincil Çarpışma Freni “Multi Collision Brake”, Manevra frenleme fonksiyonu, Hız sabitleyici “Cruise Control” gibi özellikler standart olarak yer alıyor.

İkinci donanım seviyesi olarak Style devreye giriyor. Life donanım seviyesine ek olarak; ambiyans aydınlatma, gümüş tavan rayları, krom çerçeveli ön sis farları ve statik dönüş farları, yan camların altında krom çizgi detayları, Full LED ön farlar, iki bölgeli tam otomatik klima “Climatronic” ve 17 inç alaşım jantlar bulunuyor.

Güçlü ve ekonomik turbo beslemeli motor seçeneği

T-Cross yüksek verimlilik seviyesine sahip turbo beslemeli motor seçeneği ile sunuluyor. Üç silindirli 1.0 TSI 110 PS  benzinli motor, altı ileri manuel şanzıman veya yedi vitesli DSG şanzıman ile tercih edilebiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.