DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0756 -0.15%
ALTIN 2.296,790,86
BITCOIN 22832300,63%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yağmur Suyu Izgaraları Tehlike Saçıyor

Yağmur Suyu Izgaraları Tehlike Saçıyor

ABONE OL
1 Şubat 2023 11:24
Yağmur Suyu Izgaraları Tehlike Saçıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sık sık aynı bölgede yağmursuyu ızgaraları nedeniyle yaşanan kazalar, Çekmece Mahallesi sakinlerini çileden çıkardı. Defnenin belli noktalarında da örneğine rastlanan durumla ilgili olarak vatandaşlar yetkililerin denetim yapmasını istedi.

YAMA IZGARALAR ÇÖZÜM DEĞİL!

Seyir halindeyken yağmursuyu kanalındaki yama ızgaralara araçlarında maddi hasarların meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar; “bazı noktalarda ızgaralar yok. Bazılarında ise gelişigüzel yama şeklinde önlem alınıyor. Yarısı demir yarısı tahta olan ızgaraların üzerinden geçerseniz aracınız kanalın içine giriyor. Bunu bu yolda sürekli yaşıyoruz. Bu soruna bir an önce çözüm bulunmalıdır.” Diyerek yetkililere seslendiler.

KAZA SONRASI HERHANGİ BİR ÇALIŞMA YAPILMADI

Aynı bölgede tekrar tekrar yaşanan kazalar nedeniyle bölge sakinleri çalışanların biran önce yapılması gerektiğini ifade ederken, meydana gelen kaza sonrasında dahi herhangi bir çalışma yapılmaması görüntüler yansıdı. Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.