DOLAR 32,6051 0.38%
EURO 34,7724 0.01%
ALTIN 2.496,840,52
BITCOIN 20257491,25%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Yasaksız günlere MERHABA!

Yasaksız günlere MERHABA!

ABONE OL
1 Temmuz 2021 11:47
Yasaksız günlere MERHABA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, uzun süredir ‘kısıtlamalar’ altında yaşayan Türkiye, bugün itibariyle yasaksız günlere geri döndü. Vaka oranlarının giderek azalmasıyla, hayat şartlarının normale döndüğü ülke de kısıtlamalarda kalkmış oldu.

YASAK YOK, SAAT YOK!

Uzun zamandır kısıtlama nedeniyle hafta sonları ve akşam saatlerinde dışarıya çıkamayan vatandaşlar, bugün itibariyle özlemlerine son verecek. Günün her saati dışarı çıkabilecek olan vatandaşlar, hafta sonlarında da özgürce dışarıda gezebilecek.

“KURALLARI UNUTMAYALIM, YENİDEN KAPANMAYALIM”

Nitekim Pandeminin etkilerinin sürmesi ise hala tehdidin geçmediğini gözler önüne seriyor. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyularak, yeni dönemde tedbirin bırakılmaması gerektiğini savunan uzmanlar, tekrar kısıtlamaların gelmemesi için vatandaşların duyarlı olmasını istediler.

“LÜTFEN AŞINIZI OLUNUZ!”

Uzmanların bir diğer değindiği önemli konu ise aşılanma oldu. Aşılanmanın artması ile beraber vakalarda ciddi düşüş meydana geldiğini söyleyen uzmanlar, vatandaşların aşıdan çekinmemesi gerektiğini ifade ettiler. Aşının, virüsü yok etmede en büyük silah olduğunu ifade eden uzmanlar, sağlıklı günlerin pek yakında olduğunun altını çizdiler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.