DOLAR 32,5123 -0.09%
EURO 34,9634 0.35%
ALTIN 2.432,670,41
BITCOIN 2078609-3,70%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>Yaşasın 23 Nisan</strong>

Yaşasın 23 Nisan

ABONE OL
25 Nisan 2022 13:34
<strong>Yaşasın 23 Nisan</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlama programında, hem minikler hem de büyükler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Bu yıl ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı. Atatürk anıtına il milli eğitim Müdürlüğü tarafından Çelenk sunumu sonrasında, Antakya kapalı spor salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Kutlama programı gerçekleştirildi.  Pandemi sonrası ilk defa renkli gösterilerilere konuk olan program büyük ilgi topladı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, askeri ve mülki erkân ile il protokol üyeleri, öğrenci, öğretmen, veliler ve halkın yoğun katılımı ile coşkulu bir kutlama programı yapıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan tören, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Çerko’nun açılış konuşması ile devam etti. Programda şiir, koro, halk oyunları, renkli gösteriler ve Cimnastik yer aldı. Büyük alkış toplayan programda öğrencilerin başarılı ve renkli gösterileri izleyicilerde heyecan ve mutluluk uyandırarak Salonda tam bir bayram havası yaşandı. Pandemi sonrası ilk defa yapılan ve renkli gösterilerin yer aldığı program büyük ilgi topladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.