DOLAR 32,3904 0.15%
EURO 35,2581 0.06%
ALTIN 2.322,630,17
BITCOIN 22915792,93%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YAYLADAĞI BOZLU’DA KUR’AN KURSU HİZMETE AÇILDI

YAYLADAĞI BOZLU’DA KUR’AN KURSU HİZMETE AÇILDI

ABONE OL
23 Kasım 2021 15:36
YAYLADAĞI BOZLU’DA KUR’AN KURSU HİZMETE AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı ilçesine bağlı Bozlu Mahallesi’nde 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik Kur’an Kursu açıldı.

Yayladağı Belediyesinin destekleri ile açılışı gerçekleşen Kur’an Kursu için geçtiğimiz hafta kurdeleleri kesildi.

Açılışa; AK PARTİ Hatay Bölge Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk GÖKÇE, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ

 Belediye olarak çocukların eğitim ve öğretimine önem verdiklerini söyleyen Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizde yaşayan çocuklarımızın eğitimine destek verdik, vermeye devam edeceğiz. Bugünde ilçemizin önemli iş insanlarının katkısıyla Kur’an kursumuzu hizmete açıyoruz. Çocuklarımız Kur’an’ı Kerim’i öğrenip benimsemelerini öncülük edecek kişilere yardım ve desteklerimiz devam edecektir” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Başkan Yalçın: “Bu kursumuz toplumda ortaya çıkan çok önemli bir ihtiyacı karşılamak üzere açılmaktadır. Burada minik yavrularımıza, Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı müfredat çerçevesinde; Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler öğretilecek ve çocukların manevi gelişiminde etkili olan değerler eğitimi verilecektir. Bu sayede çocuklarımız küçük yaşlarda Kuran-ı Kerim okumayı, İslam’ın temel prensiplerini uygulamalı olarak öğreneceklerdir. Katkılarından dolayı İş Adamlarımız M. Şerif BİLGİ ve Cuma Bayraktar’a teşekkürlerimizi sunar, mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” Diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından kurdele kesilerek açılan kursta sınıflar gezildi ve destek veren iş insanlarına günün anısına plaket verildi. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.