DOLAR 28,9445 0.04%
EURO 31,2511 -0.11%
ALTIN 1.890,440,21
BITCOIN 1257647-1,14%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yayman’dan Ankara Çıkarması

Yayman’dan Ankara Çıkarması

ABONE OL
14 Ağustos 2023 11:00
Yayman’dan Ankara Çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’ın acil çözüm bekleyen sorunlarını görüşmek üzere aynı gün peşkeşe üç bakanla görüştü.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret eden Milletvekili Yayman, Hatay gündemi ile gerçekleştirdiği istişarelerde bakanlara Hataylı vatandaşların sorunlarını iletti. Bakanları Hatay’a davet etti.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’ya Hatay’daki Mısır üreticisinin sorunlarını ileten yayman, TMO’nun Mısır alımı ve fiyat açıklanması talebini iletti. Toplulaştırma konusunu görüştüklerini ifade etti..

BAKANLARDAN HATAY’A TAM DESTEK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’la Hatay’daki enerji sorunları başta olmak üzere belediyelere bitüm talebini iletti. Bakanlığın deprem bölgesine yeni yatırımlar yapacağı müjdesini aldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan ise Hatay’daki içme suyu sorunu, havalimanı problemi, AFAD çalışmaları ve güvenlik konuları ve artan hırsızlık sorunun önüne geçilmesi talepleri dile getirdi.

Milletvekili Yayman, başkent temaslarından son derece memnun ayrıldı. Başbaşa Verimli görüşmeler yapıldığı belirtildi

Hatay’da depremzedelere konut yapımından çiftçilerin sorunlarına, eğitimden güvenliğe çok sayıda konunun bakanların gündemine alınmasını sağlayan Yayman, depremden en ağır hasarı alan Hatay’ın ayağa kalkışını hızlandıracak olan adımların kısa sürede atılacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Yayman, bakanlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.