DOLAR 32,5917 0.34%
EURO 34,8123 0.15%
ALTIN 2.509,491,02
BITCOIN 20970832,46%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
YAYMAN’DAN HGC ZİYARETİ

YAYMAN’DAN HGC ZİYARETİ

ABONE OL
29 Temmuz 2021 11:02
YAYMAN’DAN HGC ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Ziyaretinde açıklamalarda bulunan ve çıkartılması planlanan yeni sosyal medya yasasına ilişkin konuşan Yayman, “Bu yasa, bir sansür yasası, bir engelleme yasası olmayacak.” dedi.

“YASA KONUSUNU ÇOK ÖNEMLİ BULUYORUZ”

Yayman, Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde yaptığı konuşmada, sosyal medyanın etkisinin çok daha arttığını söyledi. Kuşak tartışmalarının olduğu dönemde, sosyal medya kullanıcılığının önem arz ettiğini dile getiren Yayman, “İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde yeni bir sosyal medya yasasının çıkması konusunda çalışmalarımız var. Cumhur İttifakı olarak bu konuyu çok önemli buluyoruz.” ifadesini kullandı.

“BU YASA SANSÜR YASASI DEĞİLDİR!”

Yayman, sosyal medya yasasını en kısa zamanda TBMM’ye getireceklerini vurgulayarak şunları kaydetti: “Bu yasa, bir sansür yasası, bir engelleme yasası olmayacak. Bizim bir tezimiz var. Almanya’da ne varsa Türkiye’de de o olacak. Biz hem komisyon olarak hem TBMM olarak Avrupa ve dünya örneklerine bakıyoruz. Bu örneklere bağlı olarak inşallah Türkiye’de de çağdaş, kişisel hak ve özgürlükleri koruyan, bireylerin gerçekten hukukunu gözeten, devlet karşısında vatandaşı, vatandaş karşısında vatandaşı mağdur etmeyen bir sosyal medya yasasını önümüzdeki günlerde çalışacağız.” İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.