DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8524 0.33%
ALTIN 2.490,990,28
BITCOIN 21182074,33%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“İYİ PARTİLİ AV. SERHAT TABANCA’NIN DEPREM ÇALIŞMALARI HATAYA ÖRNEK OLDU”

“İYİ PARTİLİ AV. SERHAT TABANCA’NIN DEPREM ÇALIŞMALARI HATAYA ÖRNEK OLDU”

ABONE OL
10 Mart 2023 16:23
“İYİ PARTİLİ AV. SERHAT TABANCA’NIN DEPREM ÇALIŞMALARI HATAYA ÖRNEK OLDU”
0

BEĞENDİM

ABONE OL


06 Şubat 2023 Saat 04.17 de Kahraman Maraş merkezli ve Hatay dâhil olmak üzere 11 ilde dünya tarihinin en büyük 3. Felaketi yaşandı.
Tarihinde 7 kez yıkılıp yeniden ayağa kalkmayı başarmış olan medeniyetler beşiği Hatay bu afetle bir kez daha büyük bir yıkım yaşadı.
Yaşanan tarifi mümkün olmayan acılar bir kenara dursun, birde insanın yüreğini ısıtıp yaşanan bütün acı ve felakete rağmen insanlığın gönlünde olumlu derin iz bırakan isimler de vardı, acılara acı katan kötü izlerde vardı.
Deprem “öncesi söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır” deyip nara atanların kendilerine kaçacak yer aradıklarına, Hataylıları nasıl yalnız bıraktıklarına şahit oldu insanlık âlemi.
Kötülerin reklamını yapıp onlara hak etmedikleri primi vermek Hatay’ımıza büyük bir zulümdür.

“KENDİNİ HATAYA FEDA EDENLERİN İSMİ TARİHİN ALTIN SAYFALARINDA ŞİMDİDEN YERİNİ ALMIŞTIR”

Hani derler ya kefenini sırtına giyip yola çıkanlar. İşte gerçek manada kefenini giyip yola çıkan, deprem sonrası kaçanlardan değil depremi yaşadıktan sonra ilk saniyelerinden itibaren Hataylı vatandaşların yanına koşan İYİ Partili Av. Serhat Tabanca.
Biliyoruz ki Sayın TABANCA siyasi kimlik kullanılmasından çok rahatsızlık duyacak ve bizlere büyük ölçüde kızacak. Ama affına ve hoşgörüsüne sığınarak siyasi sıfatı kullanmayı kendimize bir borç bildik.
Bizlerde gazeteciler olarak kaçanların değil gerçek manada kefen giyip yola çıkanların, İskenderun, Antakya, Kırıkhan, Defne, Samandağ’ı yani Hatay’ın her ilçesini köylerine varıncaya kadar dolaşıp depremzede vatandaşlarına koşup enkaz çalışmalarına bizzat katılmış, vatandaşları kucaklamış, onlar için yapılması gereken ne varsa yaptığına toplumun her kesimi tarafından şahit olunmuştur. VAROLASIN İBB HUKUK MÜŞAVİRİ AV. SERHAT TABANCA…

AV. SERHAT TABANCA’NIN TARİHİN ALTIN SAYFALARINA GEÇEN ÖRNEK ÇALIŞMALARI`,

Hz. İbrahim’e su taşıyan karınca misali, Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in deprem bölgeleri için hazırladığı özel deprem çalışma programları doğrultusunda, yapılan çalışmaları an ve an Genel Başkanına ve Genel Merkezine bilgilendirme yapmak kaydı ile ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri olarak mensubu olan Av. Serhat Tabanca’nın örnek çalışmaları,

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi aracılığı ile Antakya ve İskenderun da seyyar mutfak kurup günlük toplam 12000 kişiye hizmet verilmesini sağlamıştır.
  • 2 Gemi İskenderun limanına ulaşmış olup gemi içerisinde, depremzede vatandaşlarımız için psikolojik destek merkezi, sahra hastanesi, çocuk kreşi, sosyal ve kültürel faaliyet alanı olan ve aynı anda 2400 kişiye hizmet vermeye devam etmektedir.
  • Yine İBB ve kendi imkânları ile 3000 çadır depremzedelere verilmiştir.
  • Ayrıca Konteynır çalışmaları ilk günden itibaren devam etmektedir.
  • 15000 Aileye kıyafet desteği verilmiştir.
  • 10000 Aileye hijyen seti desteği verilmiştir.
  • 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel 10000 depremzede kadınlarımıza kadın hijyen malzeme desteği verilmiştir.
  • 10 Tondan fazla su dağıtımı yapılmıştır.
  • 10 larca tır – 10000 haneye gıda paketi ve ekmek dağıtımı yapılmıştır.
  • Mobil wc ler kurulup ilk günden itibaren hizmet vermeye devam etmektedir.
  • Hatay dışında ki diğer 10 ile de gidip desteklerini bu bölgede ki vatandaşlarımıza da vermiştir.
    BUNLAR VE DAHA FAZLASI, DEPREMZEDE VATANDAŞLARI ZİYARETLERİ, KUCAKŞALARAK ACILARI PAYLAŞMA ÇALIŞMALARI HALA DEVAM ETMEKTEDİR.
    SON SÖZ, “AV. SERHAT TABANCALARIN SAYILARI ARTTIKÇA HATAYIN 8. KEZ ANKA KUŞU GİBİ KÜLLERİNDEN DOĞUP 8. KEZ AYAĞA KALKMASI ÇOKTA UZUN SÜRMEYECEKTİR.
    TEKRAREN VAR OLASIN AV. SERHAT TABANCA…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.