DOLAR 32,4961 0.24%
EURO 34,6072 0.27%
ALTIN 2.495,570,52
BITCOIN 2039518-0,92%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Satın Alan Değil Üreten Belediyeciliğe Örnek Olacağız

Satın Alan Değil Üreten Belediyeciliğe Örnek Olacağız

ABONE OL
30 Kasım 2022 13:26
Satın Alan Değil Üreten Belediyeciliğe Örnek Olacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler rengârenk görüntüleri ve mis kokularıyla ilçemizin sokak ve caddelerini süsleyen çiçek ve ağaçları kendi seralarında özenle yetiştirmeye devam ediyor.

Üreten belediyecilik ve tasarruf anlayışıyla kurulan seralarda üretilen bitkiler; yeşil alanlar, park, refüj ve kavşaklarda yerlerini alarak ilçemizin görsel güzelliğine güzellik katıyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, her mahalleye bir park sözü kapsamında devam eden çalışmalarda, mahallelere kazandırılan parkların bahçe düzenlemelerinde kullanılan bitkilerin kendi seralarında üretildiğine değinerek “Daha az maliyetle daha çok hizmet üretmek temel hedefimizdir. Yıllardır özlemini duyduğumuz, turizm ilçesi olan Samandağ’ımızı daha yeşil bir görünüme kavuşturmak amacıyla hiç para ödemeden tasarruf yapmak suretiyle kendi fidemizi, kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyor, ilçemizi güzelleştiriyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.