DOLAR 32,3444 0.25%
EURO 35,1091 -0.15%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

MİLLİ KONULAR PARTİLER ÜSTÜDÜR!

ABONE OL
1 Haziran 2021 11:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli konularda mutlaka ama mutlaka her kesim görüşten olanların bir ve beraber olması elzemdir.

Bizler birbirimizi ağır şekilde eleştirirken, Türkiye’den nemalanmak isteyenler, Türkiye’yi bir şekilde her yönden kuşatanlar hiçte boş durmuyor maalesef..

Türkiye’miz ve tabii milletimiz hakikaten ağır imtihanlardan geçmektedir. Şer güçler, hiç ara vermeksizin bu aziz milletin, devletimizin enerjisini, gücünü, hatta ki milli dinamiklerini, adam gibi adamlarını bin bir türlü yalanlarla, iftiralarla, kaynağı sıhhatli olmayan delil olmaktan uzak algı operasyonlarıyla çökertmeye çalışmaktadırlar..

Hepimizin başta Türkiye olmak üzere tüm gönül coğrafyamızın MİLLİ BİR SEFERBERLİK HALİ ilan edip, kalplerimizin, ortak kaygılarımızın BÜYÜK TÜRKİYE olması adına beraberce çarpması gerektiği süreci yaşıyoruz.

Sağcısıyla solcusuyla, toplumun tüm katmanlarının, dinamiklerinin, düşünürlerinin bir araya gelip yeni stratejiler geliştirmesi gerektiğini önemle arz ediyorum.

Coğrafyamız tarih boyunca hep zorlu ve çetrefili meselelerin göbeğinde olmuş ve birilerinin hep gözyaşı akıttığı bir alan olmuştur.

Bu coğrafyada, mutlaka ama mutlaka Çin’in ve Rusya’nın dolaylı dolaysız zulümlerini, menfi hamlelerini durdurabilmek adına bu zulmeden ülkelere ve benzerlerine tavizkar tutumlarından vazgeçip acilen bir araya gelmeleri gerekmektedir.

Söylemeye çalıştığım zulme uğrayan ülkeler;  elbette ki Ukrayna / Kırım ve Tabiki Doğu Türkistan..

Değerli kardeşlerim anlatmak istediğim şudur; coğrafyada iki etkili güç var. Rusya ve Çin..

Bu iki ülkede yapmak istedikleri hamlelerde güçlenen, ayakları üstüne basan ve artık kendi göbeğini kendi kesen BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ engel görüyorlar.

Şahlanan ve büyümeye devam eden Türkiye’mize içeriden ve dışarıdan her tür algı operasyonuyla ayar verilmeye çalışılıyor..

Türkiye artık eski Türkiye değil.. Türkiye kendi öz evlatlarıyla terörün her türünü bertaraf eden, oynanan oyunları, tuzakları hem sahada hem masada bozan ve bu art niyetli hamleleri bertaraf eden bir güce sahip..

Gelin hep beraber Milli konularda partiler üstü refleks gösterelim ve aziz milletimizin geleceğini riske atacak, şer güçlerin işini kolaylaştıracak söylemler ve fiillerden kaçınalım..

Geçmişte milletin tercihiyle seçilmiş Başbakanları, bakanları asan zihniyete hep beraber izin vermeyelim.

Bu vesile ile milletin bağrından kopmuş, zamanın gayri milli zihniyeti ve yönetimi tarafından haksızca idam edilen ve büyük bir hata olarak gördüğüm o dönemin Başbakanı Sayın Adnan MENDERES ve değerli bakanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.

Darbeci zihniyeti ve darbeye, idama imza atanları da şiddetle kınıyorum. Hürmet ve selamla,

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.