DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,720,99
BITCOIN 23041753,05%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ASTROLOJİ 21-27 HAZİRAN

ABONE OL
21 Haziran 2021 14:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu hafta pazartesi gününe Jüpiter geri hareketi ile başladık, sabah 06:32’de yaz gündönümü yaşanıyor ve senenin en uzun gününü yaşıyoruz. Güneş Burç değiştirerek Yengeç Burcuna giriş yapıyor.  Algı iletişim ve zeka gezegeni Merkür ise Çarşamba günü durağan pozisyona girerek geri hareketini bitiriyor, 25 Haziran Cuma günü Neptün geri gitmeye başlıyor. Pazar günü aşk, sevgi, iletişim, sanat, savaş ve strateji gezegeni Venüs artık Aslan burcunda. Afrodit’te tüm ihtişamını sergilemeye geliyor. Son derece hızlı enerji geçişleri yaşanacak bir hafta.

Pazartesi: Ay Akrep Burcunda sezgilerimiz son derece kuvvetli. Günün genel enerjisi Venüs ve Neptün arasındaki olumlu açılar ile son derece pozitif. Aşk ilişkilerinde hassas, romantik, affedici olacağız. Gece saatlerinde Ay da Neptün ve Venüs’ün bu açısı ile kontak kuracak, rüyalar haberci olacak, enerji çalışmaları, dilek ve dua için uygun. Jüpiter artık geri gidiyor, yapacağınız her girişimde daha adil ve merhametli davranın.

Salı: Güne ay Neptün ve Venüs’ün olumlu açıları ile başladık geceden kalan bu olumlu enerjinin gün geneline de yayılacak olması Dün başlayan yumuşak enerji verir mi hayatımızda halen devam edeceğini göstermektedir iyilik yapmak sadaka vermek hayvanları beslemek yapacağımız dua ve dilek çalışmalarında ruhumuzu destekleyecek. Sabah saat 9.43 ile öğleden sonra 15:55 arası Ay boşlukta olacağı için yeni bir plan ve projeye başlamak için uygun değil, bu saatleri Elimizde olan işleri bitirmek için kullanabiliriz. 15:55 sonrası ise Ay Yay Burcunda seyahat etmeye başlayacak yeni girişimler için bu saatten sonra kutusunu kullanabiliriz.

Çarşamba: Merkür geri hareketini artık sonlandırıyor ve ilerlemek için durağan pozisyona giriyor. Bugün Benliğin ışığı Güneş ile büyüme ve genişleme yayılma ve çoğalmanın, şansın ve bolluğun gezegeni Jüpiter arasında olumlu etkileşimler mevcut. Son derece hoş sürprizler yaşanabilir, yeni fikirler girişimler için kendinizi heyecanlı hissedebilir ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bu iyimserlik, mutluluk dolu etkileri değerlendirirken, gereksiz risk almaktan, iyimserlik ile yapamayacağımızdan fazlasına tamam demekten kaçınalım. Bugün gökyüzünden şifa enerjileri yayılıyor.

Perşembe: Ay Yay Burcunda ve sabah 05:08 16:04 arası açısız olacak. Sonrasında ise Oğlak Burcunda ilerleyecek duygusal açıdan çok daha gerçekçi hareket edeceğiz.   Venüs ile Plüton bugün birbirlerine kafa tutuyorlar,  tutku, ihtiras, kıskançlık Aşk ilişkilerinde bizleri yorabilir. Sahiplenmek ve sahiplenilmek aidiyet hissetmek güzel olsa da,  aşırı olan her şey gibi bu duygularında aşırılık bizleri yorabilir.  İlişkilerde güç savaşlarından ve Manipülasyondan uzak durmakta fayda var.

Cuma: Ay gerçekçi, objektif, kararlı, karamsar olabilen Oğlak Burcunda, haftanın son gününü iş ve kariyer odaklı geçirebilir olaylara daha realist yaklaşmak isteyebiliriz ama yine de Hayaller ve idealler gezegeni Neptün bugün itibari ile artık geri gitmeye başlayacağından bunu yaparken zorlanmamız mümkün. Neptün Retro sürecinde, gerçekçi olmaya ihtiyacımız var Neptün hangi evinizde geriliyor ise, o alanlarda hayal kırıklıkları yaşamaya, kandırılmaya ya da kendimizi kandırmaya meyilli olabiliriz.

Cumartesi: Ay Oğlak Burcunda ilerliyor, Plüton ile kavuşup Venüs’e karşıtlık kuracak, duygularımız konuşunda, ilişkimiz konusunda iki farklı yöne çekiliyor gibi hissedebiliriz, kadın figürler ile annemiz ile ailemiz ile duygusal olarak yetersiz bir döngüde gibi hissedebiliriz. Bu duygu durumu kısa sürecek, kendimize sevdiklerimize karşı sabırlı olalım. 15:49’da Ay boşluğa girecek ve akşam üzeri saat 17:08 den sonra Kova Burcunda seyredecek.

Pazar:  Venüs Artık Aslan Burcunda ilerleyecek. Saç bakımları, imaj yenilemeler, güzellik ve estetik anlayışımızı hayatımızın her alanında sergilemek için yapacağımız girişimler tüm ihtişamını bize hissettirecek. Ay kova burcunda ilerliyor özgür daha aykırı hissedebiliriz. Mars ile gün içinde karşıtlık yapıp sonra Satürn ile Kavuşacak, Ay’ın bu etkileşimleri önce fevri davranışlarda bulunmamıza sonra da kendimizi suçlayıp kısıtlamamıza sebep olabilir.  Sakinliği koruyup Venüs’ün sahneye çıkması kutlayalım.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.