DOLAR 32,5617 0.05%
EURO 34,9447 0.2%
ALTIN 2.438,540,65
BITCOIN %
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Yeni Sezon Formaları Kartal Yuvası’nda

Yeni Sezon Formaları Kartal Yuvası’nda

ABONE OL
28 Temmuz 2021 12:48
Yeni Sezon Formaları Kartal Yuvası’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz sezona 2 şampiyonluk kupası ile damgasını vuran Beşiktaş Futbol Takımı’nın, 2021-2022 sezonu forma tanıtım lansmanın ardından yeni sezon formaları Hatay Kartal Yuvalarında da satışa çıkarıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında Beşiktaş’ın giyeceği formalar çok beğenildi.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Hatay’ın Antakya ve İskenderun ilçelerinde bulunan Kartal Yuvalarında gri, siyah ve beyaz olmak üzere 3 çeşit forma raflarda yerlerini aldı. Formaların uğur getireceğine inanan taraftarlar, satışa sunulan formaları görmek için Kartal Yuvalarına yoğun ilgi gösterdi.

YILDIZ: “3 MODELİMİZDE ÇOK GÜZEL VE İLGİ GÖRÜYOR”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen lansmanın ardından raflarda yerini alan formalara Hataylı Beşiktaş taraftarlarından yoğun ilgi olduğunu ifade eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, “2021-2022 yeni sezonunun formaları yapılan lansmanın ardından tüm Türkiye’de ve dünyada satışa çıkarılmış durumdadır. Taraftarlarımız tarafından çok güzel olduğu ifade edilmektedir. Bizde Hatay’daki tüm Beşiktaşlı taraftarlarımıza bu formalarımızı vererek, yeni sezonda güçlü bir Beşiktaş’ın formalarımızın da uğuruyla şampiyon olacağına inanıyoruz. Taraftarlarımız çok coşkulular. 3 tane modelimiz var hepsi de çok çok güzel. Taraftarlarımız seçmekte kararsız kalıyorlar. Yeni sezon formalarımıza baya bir ilgi var şuanda” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.