DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2068152-1,91%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

YENİ YIL YENİ UMUTLAR

ABONE OL
31 Aralık 2021 13:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları bu gün 31 Aralık bu gün 2021 yılının son günü, koskoca 365 günü geride bırakacağımız bir gün. Neler geçti neler gördük şu bir yıl içerisinde, neler kazandık neler kaybettik. Pandemiydi, virüstü, felaketlerdi, aşıydı derken hep meşgul olduk hep bir şeylerle uğraşır bulduk kendimizi.

Tam kapanma, kısmi kapanma, sokağa çıkma yasağı, maske, yangınlar ve ekonomik sorunlar onlarca şey yaşadık, yılın çoğu bölümünü bir yandan sağlık bir yandan ekonomik olaylarla geçirdik.  Ama nihayetinde güzel haberler de aldık aşı çıktı, vaka oranları düştü ve normalleşme başladı. Çok gelgitler yaşadık bu bir yıl içinde onlarca şeye şahit olduk. Kimisi sevdiğini kaybetti, kimisi babasını ve kimisi annesini. Şöyle bir geri dönüp bakınca illaki bir şeyleri arkada bıraktığımızı düşünüyorum sevdiğimiz insanları, hayallerimizi veya hedeflerimizi. Her şeye rağmen o geçmez dediğimiz ne varsa geçti acılarımız kabuk tuttu, hayallerimiz yeniden yeşerdi yeşermeli de çünkü koskoca bir yıl başlıyor önümüzde koskoca bir maraton.

Geçen yıldan yapamadığımız ne varsa bu yıl yapalım gerçekleştirelim, okulsa okul kariyerse kariyer hedeflerse hedef. Hayat kısa zaman çabuk geçiyor geriye bakmak eskilere takılmak sadece zaman kaybıdır, bu yıl sadece önümüze bakma zamanı olsun.  Bizi seven, her konuda bizimle birlikte olan ailemiz sevdiklerimiz her kim olursa olsun onlarla mutlu olmanın vakti geldi de geçiyor. Bu yıl her şey çok güzel olsun hayallerinizin gerçekleşeceği, hedeflerinize ulaşacağınız, sağlıklı,  mutlu, başarılı ve ekonomik açıdan özgür olacağınız bir yıl olsun.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.