DOLAR 32,4979 0.26%
EURO 34,5701 0.18%
ALTIN 2.496,740,56
BITCOIN 2038222-0,94%
Hatay
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Zaferler İSTE’dik, Aldık

Yeni Zaferler İSTE’dik, Aldık

ABONE OL
2 Haziran 2022 11:28
Yeni Zaferler İSTE’dik, Aldık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Fetih Sporfest’ten madalyalarla döndü.
İSTE Okçuluk Takımı ve bireysel sporcuları, 35 üniversiteden toplam 594 sporcunun katılımı ile İstanbul Haliç’te düzenlenen Fetih Sporfest’ten madalyalarla döndü. Fatih
Belediyesi ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Fetih Sporfest, Haliç’te bulunan Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi’nde düzenlendi. 2 gün süren festivalde sporcular, okçuluk, koşu, kürek, dragon bot, kano ve yelken yarışlarında bireysel ve takım halinde galibiyet için yarıştı.
Fetih Sporfest Geleneksel Okçuluk Türkiye Şampiyonasında İskenderun Teknik Üniversitesi’nden (İSTE) bireysel yarışmalarda Mert Yiğit erkekler kategorisinde birinci olarak altın madalyanın ve İSTE Kadın Okçuluk takımı Türkiye Üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Galibiyet için İSTEK’li olup çalışan, yarışlardan madalyalarla dönen bireysel ve takım sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yalnızca bilimsel alanda değil sosyal ve kültürel tüm alanlarda, spor müsabakalarında, sanatsal faaliyetlerde öğrencilerimizin yanında olmaya onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.