DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılın Kadını Karsu

Yılın Kadını Karsu

ABONE OL
17 Kasım 2023 21:38
Yılın Kadını Karsu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hollanda’da 2023 yılının kadını olarak Hataylı Altınözülü Karsu seçildi.

Kadınlara yönelik hem tarz hem de kariyer olarak gelişmek isteyen şık, zeki, hırslı ve modern kadınların adresi olarak bilinen HARPERS BAZAAR seçimi ile Hollanda’da yılın kadını seçilen Altınözü’nün dünyaca ünlü müzisyeni KARSU, gelişmeyle ilgili olarak ”.Bu muazzam onur için teşekkür ederim.” dedi ve bu ödülü annesine adadığını şöyle duyurdu:

“Anne bu senin için 2023 Yılın Kadını sensin”Hollanda’da yılın kadını seçilen KARSU, duygularını şöyle aktardı:“Bu muazzam onur için teşekkür ederim.Yine de acı tatlıdır; ailemiz en değer verdiğimiz şeyi kaybetmişken ödül almak.Şu anda dünyada çok fazla şeyin yaşandığı bir yılda, bu takdir işaretini ‘kazanç’ olarak değil, önümüzdeki yıllarda ‘Karsu Vakfı’ da dahil olmak üzere kariyerime ve sosyal projelere devam etme cesareti olarak almayı tercih ederim. Harper’s Bazaar’ın bu yıl sadece ‘bağlantı’ hakkında olması onu benim için ekstra özel kılıyor. Tıpkı son yıllarda öncekilerden ilham aldığım gibi, bu unvanla yakın gelecekte diğer kadınlara kendilerine yakın kalmaları, kendi yollarını izlemeleri, azim etmeleri ve her şeyden önce başkalarını da aynı şeyi yapmaya motive etmeleri için ilham vermeyi umuyorum. Arkadaşlarıma ve aileme koşulsuz destekleri için teşekkür ederim. Her gün yaptığımız işte daha iyi olmak için çok çalışan ekibim. Sevgili hayranlarım, dinleyicilerim, izleyicilerim, okuyucularım, teşekkür ederim. Onların sayesinde ne yapıyorsam tüm kalbimle yapabiliyorum. Koşulsuz sevgisi için nişanlım.Bu ödülü her yıl benim için ‘Yılın Kadını’ olan bir kadına ithaf ediyorum. Onsuz ben var olamazdım. Onsuz kariyerim olmazdı. Onsuz bugün olduğum kadın olamazdım. O benim her yıl ‘Yılın Kadını’m.Benim annem.Anne, seni seviyorum.” Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.