DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0271 -0.18%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN 2270704-0,67%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU birimlerinde görev yapan birim sorumluları istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, HATSU  Genel Müdürü M. İkbal Polat, Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, Fen İşleri Daire Başkanı H. Ziya Hamidioğulları ve Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım katılarak vatandaşa hizmet konusu ile birimlere arası koordineli ortak çalışmalar yapılması konuları ele alındı.

Toplantıda HBB yöneticileri çalışma yaşamında karşılaştıkları sıkıntıları, birimlerindeki eksiklikleri ve beklentilerini anlattı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Taygun Cantürk, Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmet vermek olduğunu, bu amaçla düzenlenen toplantıda tüm birimlerin yaşadığı sorun ve eksikliklerini belirlenmesi olduğunu ifade etti.

TAZEARSLAN: VATANDAŞIMIZA HİZMET ÖNCELİĞİMİZDİR

Hatay Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Nihat Tazearslan, hizmet kalitesini daha üst düzeye çıkartmak için gayretli çalışmalar yapıldığını belirterek, “Vatandaşımıza hizmet önceliğimizdir. Sorunlarımızın ve sıkıntılarımızın giderilmesi için bir araya geldik. Sahada çalışanlarımız ile binalarımızda görev yapan arkadaşlarımızın karşılaştıkları sıkıntıları çözmek istiyoruz. Bunun için birimler arası koordinasyonun sağlanması ve ortak çalışmalar yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

POLAT:  BİRİMLER ARASI KURUMSAL İLETİŞİM NOKTASINDA BAŞARI SAĞLADIĞIMIZA İNANIYORUM

  HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat yaptığı değerlendirmede, vatandaşlara karşı tutum ve davranışların önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

 ”Birimler arası kurumsal iletişim noktasında başarı sağladığımıza inanıyorum. Bunu başarmak sevindirici bir gelişmedir. Toplantımızın amacı da budur. Vatandaşlarımıza karşı alçak hassas, eşit davranılması ve egosuz yaklaşım önemlidir. Bu konuda hassasiyet gösterilmesi istiyor ve bekliyorum. Elinize emeğinize sağlık”

HAMİDİOĞULLARI: HEDEFİMİZ HİZMETLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAKTIR

Fen İşleri Daire Başkanı H. Ziya Hamidioğlulları da koordineli çalışmanın her zaman başarıyı getirdiğine dikkat çekerek “ Fen İşleri Dairesi olarak tüm birimlerimizin isteklerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Görevimizi yaparken ortak çalışmanın gerekliliğine inanıyor ve birlikte hizmet üretmeyi başarının ilk adımı olarak görüyoruz. Hedefimiz hizmetlerimizi en iyi şekilde yapmaktır” diye konuştu.

Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım ise sahada ve binalarımızda görev yapan tüm çalışanların hangi birimde olursa olsun Lütfü Savaş’ı temsil ettiğine vurgu yaptı.

Toplantıda HBB yöneticileri, eksikliklerin en kısa zamanda giderilerek hizmet kalitesinin yükseltilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.