DOLAR 32,5060 0.29%
EURO 34,6453 0.42%
ALTIN 2.480,54-0,09
BITCOIN 2052284-4,43%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YÖS Maratonu Hatay’da Başladı!

YÖS Maratonu Hatay’da Başladı!

ABONE OL
28 Şubat 2022 10:55
YÖS Maratonu Hatay’da Başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yabancı Öğrenci Seçme Sınavı’nın (YÖS) ilk maratonu Hatay’da başladı. 2022 yılı içerisinde birçok üniversite bünyesinde gerçekleştirilecek olan YÖS Sınavının ilk maratonu Hatay’daki ALRAVVAD Eğitim Danışmanlığı koordinatörlüğünde gerçekleşti.

SINAV YOĞUN TALEPLE KARŞILANDI

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı’nın (KOSTÜ-YÖS), koordinatörlüğünü üstlenen ALRAVVAD Eğitim Danışmanlığı, hafta sonunda onlarca yabancı uyruklu öğrencinin katılımıyla yılın ilk sınavını Hatay’da gerçekleştirdi. Ülke genelinde yılın ilk YÖS Sınavını Hatay’da başarı ile gerçekleştirdiklerini aktaran ALRAVVAD Eğitim Danışmanlığı Genel Müdürü İsmail Genç, sınavın beklenenin üzerinde bir talep gördüğünü söyledi.

“FARKLI ÜNİVERSİTE SINAVLARINI DA İLİMİZDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

ALRAVVAD Eğitim Danışmanlığı’nın fark yaratan bir kurum olduğunun altını çizen Genel Müdür Genç, “YÖS gibi uluslararası arası çapta öneme sahip olan bir sınav maratonunu Hatay’da başlatmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesine bizlere güven ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ALRAVVAD Eğitim Danışmanlığı olarak ilimizde farklı üniversitelerimizin de YÖS sınavlarını Hatay’da gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.