DOLAR 32,3487 0.29%
EURO 35,1297 -0.05%
ALTIN 2.309,771,43
BITCOIN 22915673,34%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yukarıya Doğru Emin Adımlarla İlerleyeceğiz

Yukarıya Doğru Emin Adımlarla İlerleyeceğiz

ABONE OL
27 Eylül 2022 13:29
Yukarıya Doğru Emin Adımlarla İlerleyeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile birlikte basın toplantısı düzenlendi.
Hatay Stadyumunda gerçekleşen toplantıya Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazeaslan, Hatayspor Yöneticileri ve Volkan Demirel’in yardımcıları katıldı.

SAVAŞ: HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Toplantıda ilk olarak konuşan Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,; “Hocamızın göreve başlamasından memnuniyet duyuyor ve ona güveniyoruz. Sevmek kolaydır ama sahiplenmek zordur, takımımızı sahiplenerek hep birlikte statlarda olalım.” çağrısında bulundu.

DEMİREL: BAŞARILI OLMAK İÇİN GELDİK

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’de, Hatay’a başarılı olmak için geldiklerini söyledi.
Hatay’daki insanların kendisine davranışı ve yaklaşımından onur duyduğunu anlatan Demirel, “Buraya ekiple geldik. Uzun zamandır burada yaşıyormuşuz gibi. Bize olan duygu, sinerji bizi çok mutlu etti. Hatayspor hakkında bilgimiz vardı araştırmıştık, analizimizi yapmıştık. Buradaki ortamı, insanları görünce daha da doğru yerde olduğumuzu, doğru karar verdiğimizi anladık. İnşallah hem biz hem kulüp hem de Türk futbolu adına güzel bir süreç olacak. Yapabileceklerimizi biliyoruz elimizden geldiği kadarıyla yapabileceklerimiz doğrultusunda ekip arkadaşlarımızla beraber çalışarak yukarıya doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah” dedi.

6 HAFTAYI HERKES KAFASINDAN ATSIN

Hatay’a başarılı olmak için geldiklerini ifade eden Demirel,” Bordo Beyazlı Taraftarlarla hep birlikte olunca yolumuz daha kısalacak ve güzelleşecektir. İlk maçtan itibaren deplasman dahil, gelebilen 7’den 70’e ablalarımız, kız kardeşlerimiz, amcalarımız, ağabeylerimiz, dedelerimiz herkesi stadımıza bekliyoruz. Taraftarla bağı kurarsak, beraber üzülüp beraber sevinirsek her maçı kazanırız diye iddia etmiyorum ancak her maçı kazanmak için elimden geldiğince mücadele edeceğimizin sözünü verebilirim. Takımada söyledim; ilk altı haftayı herkes kafasından atsın. Bundan sonra beyaz sayfayla beraber, takımı en iyi şekilde oynatarak, ilk başlarda belki oyun olarak hoşunuza gitmeyebilir ancak skor olarak her zaman sonuç almaya odaklı bir takım olacak. Sahada en azından mücadele eden, omuz omuza girdiğinde yıkılmayan takımla ilk maçımızdan itibaren mücadelemizi edeceğiz. Takım şu an çok mutlu herkes çalışıyor. Milli takım arası da çalışma fırsatı açısından iyi oldu tüm amacımız Sivasspor maçını kazanarak buraya gelmek” ifadesinde bulundu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.