DOLAR 32,3374 0.23%
EURO 35,0928 -0.11%
ALTIN 2.292,290,67
BITCOIN 22762370,82%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YÜZYÜZE EĞİTİMİ ÖZLEMİŞTİK

ABONE OL
11 Eylül 2021 13:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Hatay Asi Gazetesi okuyucuları, bilindiği üzere son 1,5 yıllık süre zarfında pandemi illeti nedeniyle hayatımızın her yönü olumsuz etkilenirken,  en olumsuz durumları yaşayan ne yazık ki öğrencilerimiz oldu. Kent merkezlerinde adeta 1,5 yıldır öğrencilerimiz okul yüzü görmezken, kırsalda yaşayan öğrencilerimiz ise aralıklı olsa da yüzyüze eğitim görme fırsatı buldu.

*

*

Nitekim yine pandemi gölgesinde acaba yeni eğitim sezonu, yüzyüze olacak mı diye beklerken, velilerin meraklı bekleyişine Milli Eğitim Bakanlığından cevap gecikmedi. Tüm önlemlerin alınarak, pandemi kurallarına da harfiyen uyularak okulların bu sezon itibariyle yüzyüze eğitim ile devam edeceğini duyuran bakanlık,  özlenen ve beklenen eğitim ve öğretim sürecine start verdi.*

*

*

Öğrencilerin ve bilhassa yeni okula başlayacak miniklerin eğitim sisteminden uzak kalmaması adına, yüzyüze eğitimin kaçınılmaz olduğunu gözler önüne seren bakanlık, iki gün sonra okulları yeniden kapanmayacağını önlemlerin en iyi şekilde alınarak eğitim sürecinin yüzyüze devam ettirilmesinin amaçlandığını açıkladı.

*

*

Bizlerde yüzyüze eğitim kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğunun altını çizerek, böylesi zor ve önemli karara imza atan Milli Eğitim Bakanlığına teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize başarılar diliyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.