DOLAR 32,3725 0.16%
EURO 34,9739 -0.32%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22716840,84%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor

ABONE OL
9 Haziran 2021 09:52
Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindekini denetim çalışmalarını sürdürüyorlar. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeler doğrultusunda sosyal mesafe,maske ve hijyen denetimleri gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler rutin olarak gıda işletmeleri ve üretim tesislerinde hijyen denetimi,İlçe içerisinde kaldırım işgali denetimi,ilçe genelinde devam eden yol çalışmalarının güvenli gerçekleşebilmesi için yol kontrol ve trafik denetimi ile vatandaşların  yoğun olarak bulunduğu semt pazarlarındaki sosyal mesafe ve maske denetimlerini sürdürüyorlar.

Ekipler ayrıca Samandağ’a bağlı Meydan Mahallesi’nde farklı kuş türlerinin yaşadığı ve kuş gözlemcilerinin uğrak noktası haline gelen Milleyha sulak alanına atık bırakılmaması ve kuşların yaşam alanının korunması için bölgede denetim çalışmalarını rutin olarak sürdürüyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.