DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20810192,44%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ZEYTİNYAĞI TADINDA FESTİVAL

ZEYTİNYAĞI TADINDA FESTİVAL

ABONE OL
25 Ekim 2021 13:13
ZEYTİNYAĞI TADINDA FESTİVAL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Altınözü ilçesinde gerçekleştirilen 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali kapsamında, çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve konserler yapıldı. Ünlü sanatçılar Mustafa Ceceli, Güliz Ayla, Hakkı Bulut, Gökhan Güney ve Ankaralı Yasemin’in konser verdiği festivalde, Yemek Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal ile ünlü şefler Mehmet Özer, Hazer Amani ve Maksut Aşkar da Hataylılarla bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI TATAR AÇILIŞA KATILDI

Bu yıl 5.’si düzenlenen festivalin açılışına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar katıldı. Festivalin onur konuğu olan Tatar, böylesi güzel festivalde bir kez daha yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hatay’a gelmekten, Altınözü’nü görmekten büyük keyif aldığını da sözlerine ekleyen Tatar, emeği geçen herkese teşekkür etti.

YARIŞMALAR NEFESLERİ KESTİ

Festivalin ilk gününde gerçekleşen zeytinyağlı yemek, zeytin kırma, en süslü traktör gibi yarışmalar büyük ilgi gördü. Özellikle süslü traktör yarışmasında birbirinden güzel traktörler, görenleri kendilerine hayran bıraktı.

Zeytin kırma ve zeytinyağlı yemek yarışmalarında da jüri olan Sahrap Soysal, yarışmacılara ve Hataylılara yemek konusunda çeşitli tüyolar verdi.

BAŞLANGICI GÜLİZ AYLA YAPTI

Festivalin ilk gününde sahneye çıkan ilk isim olan Güliz Ayla, dinleyicilere dolu dolu anlar yaşattı. Şarkıcı Ayla, sevilen şarkılarını seslendirerek izleyicilere coşkulu anlar yaşattı.

ALTINÖZÜ “CECELİ” İLE COŞTU!

Festivalin ikinci konserinde ise ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, sahneye çıktı. Ceceli, büyük bir kalabalığa sahne olan konserde, birbirinden güzel parçalarıyla Hataylıları coşturdu.

Festivalin ikinci gününde gerçekleşen Hakkı Bulut, Gökhan Güney konserleri de büyük ilgi görürken, Ankaralı Yasemin’in konserinde de Hataylılar yerinde duramadı. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.