DOLAR 32,3823 0.19%
EURO 35,0548 -0.12%
ALTIN 2.324,250,22
BITCOIN 2270483-0,92%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zorlukları Birlikte Aşacağız

Zorlukları Birlikte Aşacağız

ABONE OL
15 Ağustos 2022 13:12
Zorlukları Birlikte Aşacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, Tekirdağ’da bir araya gelirken, partinin geleneksel hale gelen ‘Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması’nın 11’incisi gerçekleştirildi.

Toplantı ardından yapılan ortak bildiride, “Cumhuriyet tarihimizin en ağır ekonomik koşulları yaşamasına, maliyetlerin her gün katlanarak artış göstermesine karşın; ekmek, ulaşım, su gibi temel konularda diğer gider kalemlerimizden tasarruf ederek halkımızın yanında olduk, olmaya devam ediyoruz.” Denildi.

Yapılan ortak açıklamanın devamında:

“Ülkemiz ekonomisinde yaşanan ağır tablonun vatandaşlarımıza olan yansıması ve maliyeti her gün artmaktadır. Belediyelerimiz de bu ağır koşullar nedeniyle ekonomik açıdan ciddi sorunlar yaşamakta, sıkıntılar çekmektedir. Tüm bu sorun ve sıkıntılara rağmen kurumlarımız, vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları asgari düzeye indirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadır.”

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÖZLÜK HAKLARI

“Toplantımızda ayrıca sağlık çalışanlarımızın son dönemde gittikçe artan mesleki sorunlarını ele aldık. Halk sağlığı için büyük bir özveriyle hizmet veren çok değerli sağlık çalışanlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi ve sağlıkta şiddetle mücadeleyle ilgili yasal düzenlemelerin bir an önce yapılması konusunda çağrıda bulunuyoruz.”

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“Tarihimizden aldığımız yüce sorumlulukları geleceğimize daire nice umutlarla bütünleştirmeye, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya ve ara vermeksizin üretmeye devam edeceğiz.”

YOĞUN BİR GÜNDEMLE TOPLANDIK

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise; “Büyükşehir Belediye Başkanları olarak Tekirdağ buluşmamızda, ülkemiz sorunlarını üretim ve dayanışma ile aşabileceğimizi bir kez daha vurguladık. Sağlıkta şiddetin engellenmesi için yasal düzenlemelerin bir an önce yapılması çağrısı yapıyoruz.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.