Fethiye ilçe stadında oynanan ve Yasin Kol, Cem Özbay ile Mehmet Akıncık'ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın geliştirdikleri ataklarda gol çıkmayınca 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine oranla daha da güzel futbol sergileyen Akdeniz temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, müsabakanın 61. dakikasında Abdurrahman Kuyucu'nun golü ile Fethiye Spor karşısında 1-0 öne geçti. Kendi evine galibiyetle dönnmeyi arzulayan İskenderun Futbol kulübü müsabakanın 76. dakikasında Fethiye Spor'lu Anıl Arıcıoğlu'nun golüne engel olamadı.

Müsabakanın kalan dakikalarında Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol kulübü rakibi Fethiye Spor karşısında baskılı oyununu sürdürmesine rağmen, gol yollarında başarılı olamayınca karşılıklı gelen gollerle 1-1 berabere kaldı. Maçın ev sahibi Fethiyespor'dan Alihan Tunçer ile Cemal Şener, İskenderun Futbol Kulübünde de Recep Metin ile Fadıl Kocaoğlu sarı kart gördü.

İKİNCİ MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ İSKENDERUN’DA

Play-Off yarı final maçının ikinci ayağı yarın İskenderun 5 Temmuz sahasında saat 16:00’da oynanacak. Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi