Dernek, Samandağ Kuşalanı İlkokulu’nda yapımı tamamlanan “KAÇOK Derneği Atife–Ekrem Aksel Kütüphanesi”nin açılışını 9 Kasım Pazar günü gerçekleştirecek.
Depremden Etkilenen Okul Yeniden Hayata Dönüyor
Depremin yıkıcı etkilerinden etkilenen ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan Kuşalanı İlkokulu, açılacak kütüphane ile yeniden yaşam bulacak. KAÇOK Derneği Başkanı Gazeteci–Yazar Aslı Sarı, İzmir’den gelecek olan avukatlar, psikologlar ve gönüllülerden oluşan geniş bir ekiple Hatay’da olacaklarını belirterek, “Bu anlamlı günde Hataylı çocuklarla bir araya gelmek bizim için büyük mutluluk” dedi.

Toplumun Her Kesiminden Dayanışma Çağrısı
KAÇOK Derneği, özellikle deprem bölgesindeki çocukların eğitim hayatına katkı sağlamak ve psikososyal destek sürecini güçlendirmek amacıyla Türkiye genelinde birçok kütüphane kuruyor. Hatay’daki bu özel açılışın, dayanışma kültürünü pekiştirmesi bekleniyor.
Açılış Detayları
📍 Yer: Hatay Samandağ Kuşalanı İlkokulu
🗓️ Tarih: 9 Kasım 2025, Pazar
🕓 Saat: 14.00
🌐 www.kacok.org.tr




