AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Fatih İleri, Defne ilçesinde düzenlenen programda sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Bölge Koordinatörü Fatih İleri, Hatay’ın Defne İlçesi’nde bulunan HBB Gastronomi Evi'nde teşkilat mensupları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Kültür Sanat Çarşısı içinde gerçekleşen buluşmada, yerel iş birlikleri ve sivil toplumla kurulan güçlü diyalog değerlendirildi.

Programa; AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Berdocan Yurdal, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Yusuf Atahan, il başkan yardımcıları ve birçok STK temsilcisi katıldı.

Ak Parti (2)-3

“STK’lar, Toplumla Aramızdaki Köprüdür”

Programda konuşan Fatih İleri, AK Parti’nin sivil toplum kuruluşlarıyla kurduğu ilişkiyi bir sorumluluk olarak gördüğünü belirtti.

TOFAŞ’ın hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı
TOFAŞ’ın hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

“Sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek aramızdaki muhabbeti artırmak istiyoruz. STK’lar, vatandaşlarla partimiz arasında bir köprü görevi görüyor. Toplumsal dayanışmanın artması, millet iradesinin sahada hissedilmesi STK’lar sayesinde mümkün oluyor,” dedi.

İleri, AK Parti’nin sivil toplum kuruluşlarını sadece desteklemekle kalmadığını, onlarla birlikte ortak çalışmalar yürütmeye önem verdiğini vurguladı.

“Bizler isteriz ki hep birlikte ülkemize, vatanımıza, devletimize ve milletimize hizmet edelim,” ifadelerini kullandı.

Katılımcılara Teşekkür

Toplantıya katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına ve sivil toplum temsilcilerine teşekkür eden İleri, ilerleyen süreçte bu tarz iş birliklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Muhabir: Hasan Sarp