Hatay’ın Defne ilçesindeki Armutlu Caddesi, yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden araç trafiğine açıldı. 6 Şubat depremlerinde ağır hasar gören cadde, çalışmalar sonrası ulaşım hizmetine sunuldu.
Armutlu Caddesi’nde çalışmalar tamamlandı
Depremlerin ardından büyük ölçüde kullanılamaz hale gelen Armutlu Caddesi’nde uzun süredir devam eden altyapı ve üstyapı düzenlemeleri tamamlandı. Bölgede yeni yapıların yükseldiği yeniden yapılanma sürecinde, caddenin de hizmete açılmasıyla ulaşım bağlantısı yeniden kuruldu.
Gündüz Caddesi ile Uğur Mumcu Bulvarı bağlantısı açıldı
Gündüz Caddesi ile Uğur Mumcu Bulvarı’nı birbirine bağlayan Armutlu Caddesi’nin yeniden trafiğe açılması, Defne’de bölge içi ulaşım açısından önemli bir gelişme oldu. Caddenin hizmete girmesiyle iki güzergâh arasında yeniden araç geçişi sağlandı.




