Tat Gıda hazır yemek kategorisinde çeşitliliğini artırdı
Tat Gıda hazır yemek kategorisinde çeşitliliğini artırdı
İçeriği Görüntüle

Gram altının tarihi seviyelere ulaştığını belirten Memiş, bu yükselişin geçen yılla benzer bir seyir izlediğini ifade ederek yıl içinde 5 haneli rakamların konuşulabileceği uyarısında bulundu.

10 BİN LİRA İÇİN TARİH VERDİ

Haziran ayına kadar gram altında 8 bin lira seviyesinin beklendiğini söyleyen Memiş, öngörülemeyen ve agresif gelişmeler yaşanması halinde 10 bin liralı seviyelerin gündeme gelebileceğini dile getirdi.

Yılın henüz üçüncü haftasında 7 bin liranın görüldüğüne dikkat çeken Memiş, bu yıl kaç farklı binli seviyenin test edileceğinin zamanla netleşeceğini söyledi. Fiziki gram altının 7 bin lira civarında seyrettiğini belirten Memiş, ons altın tarafında teknik dirençlerin kırıldığını ve 8 bin lira üzerinde kalıcı kapanışların görülmesi halinde yıl sonuna doğru 10 bin liranın sürpriz olmayacağını ifade etti.

Muhabir: Mahmut Sivri