DOLAR 32,4445 -0.13%
EURO 34,7390 -0.68%
ALTIN 2.440,330,18
BITCOIN 20972591,07%
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alparslan Türkeş Dualarla Anıldı

Alparslan Türkeş Dualarla Anıldı

ABONE OL
6 Nisan 2022 12:14
Alparslan Türkeş Dualarla Anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Hatay’lı Ülkücüler Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının 25.yılında dualar ile andılar.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in ev sahipliğinde İl Binası önündeki alanda gerçekleşen anma programına Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Hayrettin Şahin, Antakya TÜRKAV Başkanı Mehmet Delioğlu, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, Antakya Belediye Meclis üyeleri Ahmet Bebek ve Ömer Gürbüz, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Geçmiş Dönem Hatay Ülkü Ocakları Başkanları, Ülkücüler, Asenalar ve aileleri katıldı.

Başbuğ Alparslan Türkeş’in fotoğraflarından oluşan serginin olduğu programda video gösterileri de konuklara duygu dolu anlar yaşattı.
Alparslan Türkeş’i vefatının 25.yılı dolayısıyla düzenlenen anma programı Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşımızın Okunması başlarken Mustafa Bağcı hocanın Kuranı Kerim Tilaveti ile devam etti. Daha sonra Mustafa Bağcı hocanın yaptığı duaya programa katılan tüm ülkücüler hep birlikte amin dediler.
Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı konuşmasında:” Türk Dünyasının bilge lideri  yolbaşçımız merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının 25.yılında rahmetle, minnetle, özlemle ve dua ile anıyorum. Türk’ün ömrü̈ yaşın olsun Başbuğum, Tanrı dağı taşın olsun Başbuğum
Dualar yoldaşın olsun Başbuğum. Sen serden geçenlerin arşa değen tuğu, Türk ilinin Başbuğ’u. Kalbimizdeki ışığın hiç sönmeyecek. “Hepiniz birer Türk Bayrağı’sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.” sözünün şuuruyla Türk gençliği lekelenmesin, kirlenmesin diye çalışacağız. Sevdalısı olduğun davayı gönlümüze düşüren yüce Allah’a sonsuz hamd-û senalar olsun Başbuğum…  
Emanetin emanetimiz, Kavgan Kavgamız, sevdan Sevdan sevdamızdır. Dün emrindeydik bugün yolundayız, yarın  yanınızdayız başbuğum. Ruhunuz şad, mekânınız cennet bahçeleri olsun dualar tekbirler size Başbuğ’um. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu hidayet olan Ramazan ı Şerif’in Bu mübarek günü başbuğumuzun vefatının sene i devriyesi ile buluşmuş bu mübarek Ramazan gününün coşkusu matemimizle karışıp buruk duygular uyandırmıştır. Ramazan ayının Türk islam coğrafyalarına huzur sükûnet ve refah getirmesini temenni ederim Ramazanınız kutlu olsun dualarda buluşmak dileğiyle ”dedi. Başkan Döner ayrıca programa katılan tüm konuklara ve programın devamında gerçekleşecek olan iftar programını düzenleyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundu. Program İftar yemeği ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.