DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,1004 -0.1%
ALTIN 2.299,110,96
BITCOIN 22791750,57%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asansör Sektörünün Bileşenleri Bir Araya Geldi

Asansör Sektörünün Bileşenleri Bir Araya Geldi

ABONE OL
31 Mart 2022 14:18
Asansör Sektörünün Bileşenleri Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (HATASDER) asansör sektöründe yaşanan sorunları değerlendirmek için bir araya geldi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen değerlendirme toplantısının oturum başkanlığını Avukat Yusuf Güleş yaptı. Dernek Başkanı Ali Aytaç Daplan, Dernek Genel Sekreteri Gürkan Zeytun ve yönetim kurulu üyesi Edip Yeşil sektörde yaşanan sorunları ve gelişmeleri enine boyuna değerlendirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 11 Mart 2022 tarihinde ve 31775 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği’nin de (PGD) değerlendirildiği toplantıda katılımcılar söz hakkı alarak sektörde yaşanan sorunları dile getirdi.

İki oturum şeklinde yapılan toplantının ikinci oturumunda daha kaliteli bir hizmet sunabilmek adına sektörün paydaşlarıyla birlikte (Belediyeler, Yapı Denetim Firmaları, A Tipi Muayene kuruluşları) koordanisyonu sağlamak ve bu alanda hizmet üreten firmaların mevcut standartlara ve yönetmeliğe uygun çalışmasının, asansör kullanıcılarının mağduriyet yaşamaması için önemli olduğu vurgusu üzerinde durularak çeşitli görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı; birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın asansör sektöründe yaşanacak her türlü olumsuzlukların önüne geçmesinde önemli olduğu hatırlatılarak sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.