DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2068152-1,91%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başarılı Sporcular İTSO’yu Ziyaret Etti

Başarılı Sporcular İTSO’yu Ziyaret Etti

ABONE OL
11 Nisan 2022 12:47
Başarılı Sporcular İTSO’yu Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, beden eğitimi öğretmenleri ve okulun Basketbol ve Masatenisi takımında yer alan sporcu öğrencileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri ziyaretin anısına, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdiminde bulundu. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, şehrin güzide okullarından Namık Kemal Ortaokulu müdürü Ali Koç nezdinde Beden Eğitimi hocalarını ve öğrencilerini başarılarından ötürü tebrik ederek, katılacakları Türkiye finallerinden de en iyi sonuçla dönmeleri temennisinde bulundular. Namık Kemal Ortaokulu Masa Tenisi Takımı, Okul Rehber öğretmeni Mustafa Yıldırımın koordinesinde,  Akdeniz Bölge şampiyonu olduktan sonra 18 Nisan tarihinde Kastamonu’da düzenlenecek olan Türkiye birinciliği yarışmalarına katılacaklar. Yine Namık Kemal Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı da Beden Eğitimi öğretmenleri Batuhan Gözütok ve Hamza Aslantaş koordinesinde, 22-25 Mart tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Türkiye yarı finallerine katılmış ve ilk 16 ya kalma başarısı göstermiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.