DOLAR 32,5710 0.02%
EURO 34,8882 0.01%
ALTIN 2.437,880,34
BITCOIN 21718110,17%
Hatay
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

ABONE OL
8 Nisan 2022 14:22
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla iftar öncesi tatlı bir koşuşturma ve hareketliliğin yaşandığı Uzun Çarşı’da Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner esnafın ilgisi ile karşılandı. Uzun Çarşı’nın Kurtuluş Caddesi bölümünden ziyaretlerine başlayan başkan Döner, Hayırlı Ramazanlar bol kazançlar dileğinde bulunduğu esnaf ile bir süre sohbet etme imkânı da buldu.

Ramazan ayının olmazsa olmazlarından Küncülü Helva ve Meyan Şerbetinin satıldığı iş yerlerine de uğrayan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Fansa Tatlıcılıkta Küncülü Helva değirmeninin başına geçerek yaptığı küncülü helvalar ile hünerlerini gözler önüne serdi. Başkan Döner ayrıca Antakya Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zamanda tribün lideri Mehmet Deviren’in işyerinde Süper Lig’de ki gururumuz Hatayspor atkısı ile de objektiflere poz verdi. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in ziyaretleri ile duydukları memnuniyeti dile getiren uzun çarşı esnafı, Mütevazı kişiliği ile takdir ettikleri Başkan Döner’i sık sık uzun çarşıda görmek istediklerini belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.

İftar öncesi en güzel koşturmacanın yaşandığı tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret ederek bu tatlı koşturmaca içerisinde olmaktan, Alışveriş yaparak esnaflarımıza destek olmaktan son derece mutluluk duyduğunu söyleyen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Uzun çarşı esnafının kendilerine gösterdikleri ilgi karşısında onur duyduklarının altını çizerek Ramazan ayı içerisinde ve sonrasında da esnaf ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.