DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yalçın, Hizmetlere Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Başkan Yalçın, Hizmetlere Kaldığı Yerden Devam Ediyor

ABONE OL
25 Nisan 2024 11:17
Başkan Yalçın, Hizmetlere Kaldığı Yerden Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye hizmet kazandırmak için başkentte yoğun mesaisini sürdürüyor. Yayladağı Belediye Başkanı, ilçenin kalkınması ve yenilenmesi için Ankara’da hummalı bir çalışma içerisinde. Kentsel dönüşüm, eğitim, sağlık gibi alanlarda yenilenme sürecini hızlandıran Başkan Yalçın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder ile bir araya geldi.

Başkan Yalçın, bakanlık nezdinde ilçenin artan nüfusunun ihtiyaçlarının karşılanması adına projelerin takibini gerçekleştirdi. Ayrıca, yeni çalışmalarla ilgili ilgili bakanlıklara projelerini sundu.

İki görüşmeden de mutlu ayrılan Başkan Yalçın, Yayladağı’nın tarihsel geçmişinden bahsederek, özellikle deprem felaketi sonrasında artan nüfusa yönelik çalışmaların ivedilik arz ettiğini aktardı. Projelere tam destek almayı başaran Başkan Yalçın, ilçeye ilkleri kazandırma yolunda kararlı.

Başkan Yalçın, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Yayladağı’ndaki yapımı devam eden TOKİ, köy evleri ve yerinde dönüşüm projeleriyle ilgili taleplerini iletti. Ziyaretlerin ardından Başkan, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.